Kontor, Dalagatan 69, Hagastaden, Stockholm

  • 156 m²
  • 16 900 - 63 700 kr/mån

Öppen och välkomnande lokal med två entréer som lämpar sig för kontor/showroom och mottagning (momsad verksamhet). Tillträde kan ske omgående/efter övenskommelse.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 156 m²
Adress Dalagatan 69
Område Hagastaden
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2020
Tillgänglighet Enligt ök
Takhöjd 2,9m
Ingår i hyra 3 300 kr/m²/år. Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, värme och
Objektsnummer 41941856
Områdeshyra 16 900 - 63 700 kr/mån
1 300 - 4 900 kr/m²/år

Beskrivning

På Dalagatan, några steg upp från Norra Stationsgatan, ligger denna effektiva lokal med egen entré. Lokalen iordningställs nyckelfärdigt med keramiska plattor på golv, målade väggar, pentry och RWC med dusch. Anslutningspunkt i lokalen till Stadsnät, dvs du kan själv välja bredbandsleverantör. Lokalen utförs med undertak, takhöjd till undertak är ca 2,90 m. Lokala sänkningar i bakkant av lokalen. Kontrakt minimi 3 år.

Omgivning

Områdets namn anknyter till kopplingen till Haga och de vackra omgivningarna där. Genom området kommer Norra Stationsparken anläggas, en genomgående park som omsluts av stenstaden och förbinder området med Hagaparken.

Kommunikationer

Centralt belägen lokal i framväxande Hagastaden, på bekvämt gångavstånd till pendeltåg, t-bana och med snabb access till motorväg.

Planlösning

Öppen planlösning med två entrédörrar, varav en tillgänglig.

Service

Hagastaden utvecklas nu till en levande knutpunkt i snabb takt med en mängd etableringar av olika aktörer. Hagastaden är en viktig del av stadens förverkligande av vision 2040, med bärande idéer om en innovativ och växande region som är mångsidig och upplevelserik. Fram till år 2030 ska det tidigare Norra Stationsområdet bebyggas och utvecklas till en helt ny del av staden, med en kombination av boende, parkområden och ett kunskapsintensivt näringsliv. Bakom utvecklingen av Hagastaden står Stockholms stad, Solna stad, Nya Karolinska Solna, Karolinska Institutet, Akademiska Hus, Locum, Trafikverket, Stockholm Science City Foundation och ett antal privata byggherrar.

Övrigt

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: För närvarande gatuparkering, men när området är färdigutvecklat kommer ett av Stockholm största garage finnas under den kommande Norra Stationsparken. Fastighetens egna garageplatser har kö (sköts av Stockholm Parkering).


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen