Kontor, Döbelnsgatan 24, Inom tull, Stockholm

  • 197 m²
  • 54 175 - 96 858 kr/mån

Häftig lokal med bra takhöjd och industrikaraktär! Möjlighet till 1 års kontrakt


Lokaltyp Kontor
Total yta 197 m²
Adress Döbelnsgatan 24
Område Inom tull
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41929531
Områdeshyra 54 175 - 96 858 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Beskrivning

Här finns möjlighet att teckna 1 års kontrakt. Härlig lokal som ligger högst upp i fastigheten med hög takhöjd och otrolig karaktär.

Omgivning

Fastigheten återfinns i genuina stadskvarter och ligger i kvarteret Kungstensgatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Innergård med infart från Kungstensgatan.

Kommunikationer

Till T-centralen tar det cirka 4 minuter med tunnelbana från Rådmansgatan, 200 meter bort. För att nå Hötorget krävs bara en promenad på mindre än 10 minuter. E4 nås enkelt med bil via Sveavägen och Norrtull.

Planlösning

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler.
Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor!

Nu finns möjligheten att hyra en mycket fin lokal högst upp på plan 6 med industriell karaktär mitt i city. Lokalen är i mycket gott skick med öppen planlösning samt två fina mötesrum i olika storlekar. Här finns gott om naturligt ljusinsläpp från stora vackra fönster mot gården och Döbelnsgatan.

Modernt kök i industriell & lantlig stil med köksö, 2 wc med dusch samt en privat terrass att trivas på med utsikt mot takåsarna.

Service

All tänkbar service finns i närområdet, här ligger många charmiga restauranger och hotell. Träna kan du göra på Friskis & Svettis på Kungstensgatan 39 eller på SATS vid Spårvagnshallarna, det finns också ett flertal andra friskvårdscenter i området. För shopping i större butiker och varuhus kan man ta en kort promenad till Hötorget.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen