Produktionslokal, Cypressvägen 18, Fosie, Malmö

  • 4 500 m²

Gedigen industrifastighet med fina kontor och effektiva produktions- och lagerytor på utmärkt läge intill Inre Ringvägen i Malmö.


Lokaltyp Produktionslokal
Total yta 4 500 m²
Adress Cypressvägen 18
Område Fosie
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41949435

Beskrivning

Trevlig industrifastighet på ett riktigt bra läge i sydöstra Malmö. Här har man direkt access till Inre Ringvägen och E65(mot Malmö Airport) samtidigt som man snabbt tar sig in i Malmös centrala delar.
Fastigheten som fördelar sig över två våningsplan är byggd i slutet av 60-talet och renoverats och byggts till i omgångar.
I bottenplan kliver man in i en välkomnande entré/reception varifrån man når vidare ut i produktionen på samma plan eller upp på kontoret på plan 2 där man också finner resterande produktionsytor.

Kontoret som består av cellkontor, mötesrum, matsal, friskvårdsrum etc. håller en hög standard och är nyligen renoverat för den tidigare hyresgästen Malmö Kommun. Här finns också stora kommunikationsytor som med fördel kan anpassas till fler kontorsarbetsplatser.

Takhöjden i produktionsytorna är strax över 3 m och ytorna på plan 2 kan nås med två olika truckhissar som lyfter 1 respektive 1,5 ton.

Portar finns både i markplan och på lastkajsnivå. Genom den stora markporten kan. man även köra in större fordon och maskiner.

I området finns gott om service som ex Ica Maxi, apotek, Max Hamburgerrestaurang etc.

Ring Nils för mer info 0709-75 34 34


Karta