Kontorshotell, Cylindervägen 12, Nacka, Nacka strand

  • 6–1 090 m²
  • 14 rum
  • Omgående

Business Lounge är ett coworking space och kontorshotell med kontors- och konferenslokaler i Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Våra kontor, tjänster och service ska vara en nyckel till ...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 6–1 090 m²
Adress Cylindervägen 12
Område Nacka
Kommun Nacka kommun
Renoveringsår 2017
Hiss Ja
Tillgänglighet 24/7
Våning 4
Antal rum 14
Takhöjd 270cm
Tillträde Omgående
Ingår i hyra Alla kontorsfunkioner och service
Objektsnummer 41882255
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till ett eget kontor i Nacka Strand!

Här i Nacka strand erbjuds en fantastisk coworkingmiljö med kontorsrum för 1-4 samt en egen avdelning med plats för ca 28 medarbetare.

I Nacka Strand genomgår nu vår anläggning en omfattande renovering med målsättningen att förbättra våra ytor och skapa fler egna låsbara kontorsrum.

Vi tar hand om kontoret, du fokuserar på ditt jobb!

I vår service ingår fri tillgång till moderna mötesrum, fiber-WiFi, kaffe/te och frukt, pentry, swishkiosk, städning och återvinning samt catering mm. Hos oss möter ni en personlig och professionell service, där en så hållbar miljö som möjligt är viktig för oss. Vi ställer även krav på våra leverantörer att efterfölja våra värderingar.

Många som sitter i våra anläggningar (Nacka Forum, Sickla Köpkvarter, Järla Sjö, Skrapan Södermalm) uppskattar känslan av en social kontext som inspirerar och stimulerar till bättre affärer. Man blir en del av ett större sammanhang, fast man driver sitt eget företag. Det spontana mötet vid kaffemaskinen som många gånger har lett till affärer medlemmar emellan, kallar vi för "kaffekonsulting".

Våra medlemmar har alltid tillgång till samtliga Business Lounge-enheters lounger och mötesrum.

Läs gärna mer på vår hemsida eller skicka in en intresseanmälan här, så hör vi av oss för att boka in en visning och berätta mer!

Omgivning

Nacka strand är en fantastiskt trevlig stadsdel där närheten till vattnet är påtaglig hela vägen upp i backen. Här finns många restauranger, gym, kemtvätt, servicebutik och florist mm.

Kommunikationer

Buss och/eller båt t/r Stockholm på 10 resp 20 minuter.

Planlösning

I Nacka Strand har vi en öppen planlösning med avskärmat landskap. Många mötesrum i olika storlekar. Stort gemensamt kök och inbjudande lounge.

Parkering

Ja

Service

Här finns många restauranger, gym, kemtvätt, servicebutik och florist mm.

Vägbeskrivning

När du kommit in genom tunneln till Nacka strand fortsätter du rakt fram i korsningen. Du hittar oss i porten till "tornhuset" på plan 4.

Närliggande företag

Dustin och Stockholm Fashion District utmärker sig. Här finns även banken SEB. I övrigt en miljö med stor mångfald av småföretag i alla möjliga olika branscher.

Uppvärmning

Ingår


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen