Butikslokal, Claesgatan 8, Södervärn Möllevången, Malmö

  • 60 m²
  • Enligt ö.k
  • 7 500 - 13 750 kr/mån

Ledig butikslokal på Mitt Möllan med ypperligt skyltläge! Butikslokalen är belägen precis vid ingången till Mitt Möllan med utmärkt exponering och stora skyltfönster. Butiken har en välplanerad ytapå 60 kvm med litet pentry och WC. Lokalen har stor potential och är lätt att inreda efter hur du som ny hyresgäst vill ha det, butiken ligger i gallerian Mitt Möllan. Lokalen har stor potential och är lätt att inreda efter hur du som ny hyresgäst vill ha det. Söker du mindre eller större lokal...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 60 m²
Adress Claesgatan 8
Område Södervärn Möllevången
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k
Objektsnummer 41954717
Områdeshyra 7 500 - 13 750 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år

Beskrivning

Ledig butikslokal på Mitt Möllan med ypperligt skyltläge!
Butikslokalen är belägen precis vid ingången till Mitt Möllan med utmärkt exponering och stora skyltfönster.
Butiken har en välplanerad yta på 60 kvm med litet pentry och WC.
Lokalen har stor potential och är lätt att inreda efter hur du som ny hyresgäst vill ha det, butiken ligger i gallerian Mitt Möllan.

Lokalen har stor potential och är lätt att inreda efter hur du som ny hyresgäst vill ha det.

Söker du mindre eller större lokal på Mitt Möllan?
Kontakta oss på Stena Fastigheter då vi har fler butiksytor på Mitt Möllan som kan passa er!

Fastigheten och omgivningen
Mitt Möllan är en levande mötesplats mitt i hjärtat av Möllevången. Fantastisk mat, alternativa butiker, service inom en massa grejer, kontor för kreatörer och allmänt härligt ställe med fin stämning.
Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel. I huset finns såväl butikslokaler och foodcourt.
Välkommen!

Köpcentrum · Restaurang · Arbetsplats och kontor
Mitt Möllan är en levande mötesplats i hjärtat av Möllevången där kreativa personer och företag välkomnar dig till Malmös mest spännande foodcourt, innovativa alternativa butiker och kontor för spännande kreatörer.

Välkommen till Malmös snällaste, knäppaste, roligaste plats, Mitt Möllan.

Övrigt
Vill du vara en del av Mitt Möllan?
Har du en verksamhet som präglas av passion och kreativitet? Producerar eller säljer du något som inte finns på så många ställen i Malmö (eller i Sverige). Vi ser mycket positivt på hållbar och lokal produktion och hoppas att just din verksamhet ska vara en del av den fantastiska mix av företag och företagare som finns här i området. Viktigt är tänka på att vi måste prioritera verksamheter som har möjlighet att ha en öppen verksamhet under minst dem dagar i veckan.

Vill vara en del av Mitt Möllans community, ser du din verksamhet som ett bra komplement till det som redan idag finns i huset och gärna vill samarbeta med andra företagare? Då kanske Mitt Möllan är platsen för dig? Berätta gärna för oss vad du skulle vara intresserad av att öppna för verksamhet.


Kommunikation
Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen