Kontor, Centralvägen 12, Solna Centrum, Solna

  • 112 m²

Mindre kontorslokal uppdelad i 3 kontorsrum och ett större mötesrum. Pausrum med pentry. Ljusinsläpp från norr och söder.


Lokaltyp Kontor
Total yta 112 m²
Adress Centralvägen 12
Område Solna Centrum
Hiss Ja
Våning 3
Ingår i hyra Värme och vatten
Objektsnummer 41925752

Beskrivning

Mindre kontorslokal uppdelad i 3 kontorsrum och ett större mötesrum. Pausrum med pentry. Ljusinsläpp från norr och söder.

Omgivning

I Solna Centrum finns alla förutsättningar till trivsam shopping och god mat i en inspirerande miljö. Här väntar 120 butiker, caféer och restauranger på att erbjuda dig allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. I Solna Centrum erbjuds också flera serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn. När det börjar bli dags för lunch eller middag kan du välja bland ett brett utbud av trevliga caféer och restauranger.

Kommunikationer

Tunnelbana (blåa linjen), 8 min till Tcentralen. Tvärbana, 25 minuter med pendeltåg till Arland. Goda kommunikationer till Bromma Flygplats med bland annat Buss, ca 15 min till flygplatsen. Utbyggnad av Gula Linjen via Odenplan, Hagalund, Arenastaden. Gröna linjen och gula knyts samman vid Odenplan.

Planlösning

Anpassningsbar. Se bifogad planlösning för hur den ser ut idag.

Parkering

Ja

Övrigt

Parkering och förråd finns att hyra.

Restauranger och lunch alternativ:
https://www.solnacentrum.se/restaurants

www.solnacentrum.se


Bilder på lokalen