Kontor, Carlsgatan 6, Centrum, Malmö

  • 975 m²

Fräsch och modern kontorslokal endast några minuters promenad från Malmö C. Tillgång till en härlig gemensam takterrass.


Lokaltyp Kontor
Total yta 975 m²
Adress Carlsgatan 6
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Våning 4
Objektsnummer 41930660

Beskrivning

Alldeles intill Malmö Centralstation ligger denna ljusa, fräscha kontorslokal om ca 975 kvm. Läget på plan 4 ger en härlig utsikt över staden. Fastigheten är modern med utmärkt teknik. Allra högst upp finns en fantastisk takterrass som får nyttjas fritt av hyresgästerna i huset.

Nuvarande planlösning består av större del av mindre kontorsrum men den går givetvis att anpassa planlösningen efter behov och önskemål. Mötesrum, pentry, entré med egen reception finns även att tillgå här.

Garage finns i fastigheten och endast 2 minuters promenad bort ligger stationen med alla tänkbara buss- och tågförbindelser. Kastrup nås med direkttåg på 40 min. 

Det centrala läget ger ett stort utbud av lunchrestauranger samt all annan tänkbar service.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen alldeles intill Centralstationen varifrån all pendeltrafik utgår. Det finns garage i fastigheten samt generöst med allmänna parkeringsplatser.

Service

Centralstationen erbjuder ett stort utbud av lunchrestauranger, caféer och närlivs. I kvarteret finns även bageri, optiker och bankomat. Stadskärnan med stort utbud av all service när man på några minuters promenad.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen