Kontor, Carlsgatan 54, Nyhamnen, Malmö

  • 945 m²

Fastigheten ligger i Nyhamnen med utmärkt skyltläge mot Carlsgatan och mycket bevarad karaktär. Utmärkt som kontor/butik eller showroom.


Lokaltyp Kontor
Total yta 945 m²
Adress Carlsgatan 54
Område Nyhamnen
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41922791

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra ett helt profilhus i Nyhamnen där Malmös nya stadsdel ska byggas och utvecklas. Huset har bibehållen karaktär med spröjsade fönster, frilagda tegelväggar och synliga bjälkar invändigt. Gammalt som snart kommer att möta mycket nytt!

Lokalen är fördelad på två plan med en öppen planlösning även mellan våningsplanen. På bottenplan finns det avdelade mötesrum och på plan 2 finns det en avgränsad kontorsdel med pentry. Lämpligt som kontor/butik eller showroom.

Utmärkt skyltläge utmed Carlsgatan och Malmö C ligger på 10 minuters promenadavstånd. Parkering finns i direkt anslutning till entrén.

Omgivning

Malmös stadskärna växer så det knakar. Just nu förvandlas det gamla industriområdet Nyhamnen till en grönskande och havsnära stadsdel, bara ett stenkast från centralstationen. I Nyhamnen byggs bostäder, kontorsfastigheter, skolor och parker. Wihlborg är en av de största aktörerna i stadsutvecklingsprojektet.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen