Kontor, Carlsgatan 14, Centrum, Malmö

  • 78–165 m²

Lokal i bottenplan mitt i nya stadsdelen Nyhamnen. Här finns restaurang och mötesrum i bottenplan.


Lokaltyp Kontor
Total yta 78–165 m²
Adress Carlsgatan 14
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41910985
Bifogade filer

Beskrivning

Ett stenkast från Malmö Centralstation och granne med Slagthuset ligger vår fastighet Sirius. På perfekt läge med skyltmöjligheter ut mot Carlsgatan ligger denna lokal i bottenplan. Perfekt för dig som vill synas! Den totala ytan är 165 kvm men den går att dela till två separata lokaler ca 78 kvm respektive 87 kvm om så önskas.

Lokalen har egen entré direkt från Carlsgatan men även en ingång från passagen inne i fastigheten och den lämpar sig bra för butik eller kontor med utställning. Möjlighet finns att påverka både planlösning och materialval. I fastigheten finns restaurang och konferensytor samt ett mindre garage.

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Det är enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Parkeringsmöjligheterna i området är mycket goda.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen