Kontor, Carlsgatan 12A, Centrum, Malmö

  • 269 m²

Ljust kontor i Slagthuset


Lokaltyp Kontor
Total yta 269 m²
Adress Carlsgatan 12A
Område Centrum
Objektsnummer 41905734

Beskrivning

Kontorslokal på plan fem i Slagthuset. Konferensrum och lunchrestaurang finns i fastigheten. Goda parkeringsmöjligheter. Endast några minuters promenad till centralstationen och centrum.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Parkering

Restaurang i huset

Service

Restauranger finns i fastigheten och inom gångavstånd. Endast några minuters promenad till Malmös absoluta centrum med all service som kan tänkas önskas.

Övrigt

Strax bakom Malmö Centralstation ligger ett av staden mest anrika, men också nyskapande kvarter. Fastigheten Slagthuset är belägen i just detta kvarter i Inre Hamnen, endast 100 meter från centralstationen. Inom några minuters promenad nås Malmös absoluta stadskärna med allt staden har att erbjuda. Flertalet restauranger finns både i fastigheten och inom nära gångavstånd. En fastighet som har allt som krävs för att skapa ett framgångsrikt företagsklimat!


Bilder på lokalen