Kontor, Carlsgatan 12A, Centrum, Malmö

  • 540 m²

I Slagthuset finns detta moderna, fräscha och rymliga kontor som kan anpassas efter behov och önskemål - allt från 270 kvm till 1500 kvm.


Lokaltyp Kontor
Total yta 540 m²
Adress Carlsgatan 12A
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41905734
Bifogade filer

Beskrivning

Nu har vi lediga lokaler i Slagthuset -  Lokalerna ligger på olika våningsplan och är ihop kopplade med interntrappa. Om önskemål finns har vi goda möjligheter att påverka planlösning såväl som materialval och ytskikt då lokalerna är i behov av renovering. I bottenplan finns tillgång till mötesrum i olika storlekar,  café samt gemensam reception.

Det finns goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten och med endast några minuters promenad når du Malmö centralstation där både tåg och busstrafik utgår. På centralstationen finns även ett stort utbud av restauranger, butiker och och annan service.

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Med centralstationen rakt över gatan har man det perfekta läget för att nå all kommunikation. Där utgår all tågtrafik för att snabbt komma vidare både uppåt i landet men även snabbt över sundet till Danmark och resten av världen. De flesta regionbussarna och stadsbussarna utgår också från Malmö C vilket gör det enkelt att pendla till och från Slagthuset.

Kommer du med bil finns det gott om parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen