Butikslokal, Carl Wahrens väg 24, Hallstavik, Hallstavik

  • 113 - 272 m²
  • Enligt överenskommelse

Ledig restaurang-, butik- eller kontorslokal i centrala Hallstavik


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Restaurang
Total yta 113 - 272 m²
Adress Carl Wahrens väg 24
Område Hallstavik
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41889396

Beskrivning

Ledig restaurang-, butik- eller kontorslokal i centrala Hallstavik
Denna lediga lokal har många olika möjliga användningsområden och har till nyligen fungerat som restaurang, men passar lika väl att göra om till exempelvis butik eller kontor. Från början har den t.ex. använts som konditori.

Ytorna, som fördelas över två plan om sammanlagt ca 272 kvm, går att dela upp till två separata lokaler där övervåningen blir en lokal om ca 159 kvm och nedervåningen en lokal om ca 113 kvm.

Här finns mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för olika ändamål och för att möta nya hyresgästers behov och krav på moderna och representativa lokaler att verka och trivas i.

Omgivning

Fastigheten, som även inrymmer Hallstaviks vårdcentral och polisstationen, ligger i norra delen av centrala Hallstavik strax intill badhuset/sporthallen och Hallsta skola. Drygt 500 meter norr om fastigheten ligger Hallsta pappersbruk.

Kommunikationer

Bil: Fastigheten nås enkelt med bil, tack vare sitt centrala läge i Hallstavik och närhet till såväl Norra Uppsalavägen som väg 76, som är en av de viktigare vägarna i norra Roslagen


Buss: Precis intill fastigheten finns hållplats för buss 642 som går mellan Hallstaviks station och Herräng. 200 meter från fastigheten finns även hållplats för ytterligare ett flertal busslinjer: 639 (Stockholm - Rimbo - Hallstavik), 641 (Norrtälje - Hallstavik, 643 (Hallstavik - Älmsta), 805 (Hallstavik -Uppsala), 857 (Östhammar - Hallstavik.

Planlösning

Lokalens ytor fördelar sig över två plan - bottenvåningen ligger i markplan och har entré mot Carl Wahrens väg, samt källarvåningen (i souterräng) som har två entréer mot parkeringen på baksidan av huset.

Ytorna på övre plan består av en större öppen yta som fungerat som matsal och bar till den tidigare restaurangen, samt en köksdel med mathiss mellan våningsplanen. Här finns även WC, samt två trappor till nedervåningen på varsin sida av lokalen.

Nedervåningen har en större öppen yta som fungerat som bar/bakficka till restaurangen, med egen entré. Här finns även två WC, kyl- och frysrum, flera förråd, samt personalutrymme med dusch och WC. Utvändigt finns här även ett kylt soprum för köksavfall.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

Service

Endast 150 meter från fastigheten ligger Hallstaviks sporthall och badhuset som är öppet året runt. Hallstaviks centrum, med banker, systembolag, apotek, postombud, mataffärer, butiker och restauranger ligger endast ca 250 meter från fastigheten.

Vägbeskrivning

Från Norra Uppsalavägen, som löper genom Hallstavik, tar man av norrut på Carl Wahrens väg vid rondellen i centrum och kör 250 meter till fastigheten.