Kontor, Bures Gata, Hyllie, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 12 396 - 787 500 kr/mån
Komfast Öresund Kommunikation (205 m) Bränslestation (699 m) Friskvård (2 m) Restaurang (15 m) Shopping (0 m) Bank (249 m) Uttagsautomat (43 m) Parkering (122 m) Bilservice (118 m) Grönområde (23 m)

Origo är ett modernt och flexibelt kontorshus som lätt kan anpassas efter behov. Nybyggnation. Här bygger vi ett miljöklassat kontorshus med 175-7000 kvm kontorsyta som med perfekt läge, smarta planlösningar och terrasser i varje våningsplan triggar arbetsglädjen maximalt. Lokalerna fungerar lika bra för småföretag på fem personer som för större arbetsplatser med upp till 400 personer. Från andra till sjätte plan är Origo försett med generösa terrasser på runt 100 kvm. Gröna oaser med utsikt, fr...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 175 - 7 000 m²
Adress Bures Gata
Område Hyllie
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41861345
Lokalguidens estimerade områdeshyra
12 396 - 787 500 kr/mån
850 - 1 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Origo är ett modernt och flexibelt kontorshus som lätt kan anpassas efter behov. Nybyggnation. Här bygger vi ett miljöklassat kontorshus med 175-7000 kvm kontorsyta som med perfekt läge, smarta planlösningar och terrasser i varje våningsplan triggar arbetsglädjen maximalt. Lokalerna fungerar lika bra för småföretag på fem personer som för större arbetsplatser med upp till 400 personer. Från andra till sjätte plan är Origo försett med generösa terrasser på runt 100 kvm. Gröna oaser med utsikt, frisk luft och inspirerande utblickar över det ständigt expanderande Hyllie. Läs mer på vår hemsida www.origohyllie.se Origo uppfyller höga krav på effektiv energianvändning, sunda materialval, tyst inomhusmiljö och god ventilation.

Omgivning

Begreppet A-läge måste ha skapats för Hyllie. Med Öresundsbron som blickfång i sundet, tågavgånger var tionde minut under högtrafik, Kastrup en hållplats bort och sju minuter till Malmö C prickar Hyllie ganska mitt i Öresundsregionens hetaste tillväxtområde.
Hyllie ligger strategiskt till på alla plan. Förutom tågtrafiken har man omedelbar tillgång till vägnätet via E6, E20 och E22. Men Malmös centrala delar nås också enkelt och snabbt med bul,buss eller cykel - kollektivtrafiken är väl utbyggd och det går cykelvägar hela vägen in till city.

Kommunikationer

Kollektivtrafiken till och från Hyllie är utmärkt och för bilister finns det gott om parkeringsmöjligheter: mer än 3000 parkeringsplatser är tillgängliga i intilliggande p-hus och ett 50-tal parkeringsplatser kommer finnas i husets källarplan.

Service

Med sitt strategiska läge ett stenkast från köpcentret Emporia med över 200 butiker, restauranger, caféer, apotek och dagligvaruhandel sköts enkelt alla veckans ärenden. Citytunneln, Malmö Arena och hotell är beläget i direkt närhet till Origo.

Övrigt

Andra företag i närheten:
Malmö Arena, Emporia, Capgemini, Lantmäteriet, LEO Pharma, Skanska, IKEA, NCC m.fl.

Hyllie Connect, Hyllie

Hyllie Connect byggs nytt från grunden och kommer att erbjud...

Visad

Hyllie Allé, Hyllie

Tag plats i det nya kreativa Hyllie Nya idéer kräver nya lö...

Visad

Arenagatan 35, Hyllie

Här med strategiskt läge i Malmös nyaste stadsdel, uppförs n...

Visad

Arenagatan, Hyllie

Jätte fin butik med högt i tak och stora möjligheter till at...

Visad