Kontor, Bultvägen 4, Jungarum, Jönköping

  • 186 m²
  • Enligt överenskommelse.

Representativt kontor i Ljungarum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 186 m²
Adress Bultvägen 4
Område Jungarum
Kommun Jönköpings kommun
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41919053

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I Ljungarum finns nu ett mycket fint kontor om 186 kvm hyresledigt.
Det ljusa kontoret på första våningen består av mindre rumsindelade kontorsrum med parkettgolv samt ett större paus- och konferensrum med tillhörande kök. Kontoret nås antingen via personhiss eller trappa.

Parkeringsplatser finns på fastighetens område.

Hyran som anges för lokalen är i oanpassat skick, exklusive, fastighetsskatt, värme, el och moms.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare information!

Omgivning

Lokalen ligger i Ljungarums industriområde som är ett stort handelscentrum. Det sträcker sig längs E4:ans bägge sidor och inrymmer byggvaruhus, affärer samt flertal industrier.

Kommunikationer

Anslutningen till E4:an gör lokalen lättillgänglig med bil och skapar närhet till centralstationen och Jönköpings centrum som endast är 3-4 minuters bilresa bort. Busslinje 25 stannar ca 150-200 meter från fastigheten. Vidare ligger Axamo flygplats endast 1,5 mil utanför Jönköpings centrum där direktflyg från både Stockholm och Köpenhamn avgår dagligen. Det finns även välutvecklad tåg- och färjetrafik i kommunen vilket innebär ytterligare transportmöjligheter.

Service

I och med närhet till köpcentret A6 tillkommer goda möjligheter till shopping i varierade affärer samt ett brett utbud restauranger. Jönköping är utöver detta landets femte restaurangtätaste stad, så det finns definitivt gott om alternativ.Bilder på lokalen