Kontor, Brunnsgatan 2, City, Stockholm

  • 1 629 m²
  • Enligt överenskommelse

Unik lokal med möjlighet till egen entré, stort mötestorg med sociala ytor och trivsamma kontorsytor i härligt läge mellan Humlegården och Stureplan.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 629 m²
Adress Brunnsgatan 2
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1904
Hiss Ja
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41956857

Beskrivning

I den dynamiska lokalen får ni tillgång till cirka 1 629 kvm ljusa, moderna och trivsamma kontorsytor med inbjudande ytor för möten, varierande och effektiva arbetsplatser och egen yta för wellness.
Lokalen är fördelad på tre plan med ett mötesplan, ett kontorsplan och ett eget plan för wellness och omklädningsrum.

Omgivning

Representativt och trivsamt läge precis intill Humlegården och Stureplan. Nära till allt och all tänkbar service som kan erbjuds i detta fina cityläge.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med ett flertal busslinjer, däribland linje 1 och 2. Närmaste tunnelbana är Östermalmstorg och Hötorget/T-centralen och ca 10 minuters gångavstånd till Roslagsbanan/Tekniska Högskolan.

Planlösning

Från den egna entrén från Brunnsgatan 2 är första rummet i lokalen den centrala, ljusa och vackra ljusgården.
Med sin höga rumshöjd, det omvälvande glastaket och den sammanlänkande gradängtrappan blir detta den naturliga mötes- och samlingsplatsen och hjärtat i lokalen.
Här erbjuds gott om plats för olika möten och är likaså den sociala samlingspunkten då lokalens stora lounge- och bistrokök finns intill.
Den inbjudande och sammanlänkande gradängtrappan i ljusgården leder upp till kontorsplanet på 1 trappa. Där möjliggörs fina kontorsytor centrerade runt ljusgården och ger möjlighet till både dedikerade och aktivitetsbaserade arbetsplatser.
Den flexibla planlösningen gör att ni själva kan bestämma arbetsplatsernas utformning.
Till lokalen hör också en egen wellness-avdelning med omklädningsrum, belägen 1 trappa ned från mötestorget. Perfekt yta för exempelvis yoga och styrketräning.

Parkering

Ett mindre antal garageplatser finns att hyra i intilliggande fastighet. Det finns även flera allmänna parkeringshus i närheten.

Service

Det centrala läget innebär ett stort serviceutbud. Allt från restauranger, kaféer och shopping till skomakare och kemtvätt finns på mycket nära avstånd. Fina träningsmöjligheter finns också i det absoluta närområdet.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen