Kontor, Bror Nilssons gata 5, Norra Älvstranden, Göteborg

  • 366 m²
  • 14 488 - 30 500 kr/mån

Kombilokal med både kontor och lager mitt i centrala Lindholmen.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 366 m²
Adress Bror Nilssons gata 5
Område Norra Älvstranden
Publicerad 2023-09-26
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning 1
Objektsnummer 41947197
Områdeshyra 14 488 - 30 500 kr/mån
475 - 1 000 kr/m²/år

Beskrivning

I den äldre varvsfastigheten Förrådet mitt i centrala Lindholmen finns denna trevliga lokal om 366 kvm till uthyrning med både en ljus och luftig kontorsdel och en lager del. Här sitter man nära vattnet och Lindholmens härliga hamnpromenad som bjuder på restauranger, caféer och butiker. Lokalen finns på våningsplan tre och har ett entresol en trappa upp med fint ljusinsläpp.

Vid fastigheten finns cykelparkering och dusch, det finns även elladdning i närliggande RE-garaget.

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige.

Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig hit, både med buss och färja. Det tar bara några minuter med buss från Centralstationen och färjan går hela tiden mellan Lindholmspiren och Rosenlund.

Service

Här finns det gott om bra lunchrestauranger och affärer.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen