Butikslokal, Brogatan 1, MÖLNDAL, Mölndal

  • 240 m²

Ljus och fin butikslokal i markplan med stora fönster som vetter ut mot Brogatans gågata samt har en direkt anknytning till Mölndals Resecentrum.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 240 m²
Adress Brogatan 1
Område MÖLNDAL
Kommun Mölndals kommun
Objektsnummer 41936589

Beskrivning

Ljus och fin butikslokal i markplan med stora fönster som vetter ut mot Brogatans gågata. Lokalen är mycket bra placerad på Brogatans nedre del med en direkt närhet till och exponering mot Mölndals Resecentrum. Mölndal Resecentrum är Västsveriges näst största kollektivtrafiknod med ca 3,5 miljoner resenärer som passerar varje år.

Mölndals innerstad har under de senaste åren genomgått en omvandling och här finns idag ett stort antal nybyggda bostäder och den nybyggda Mölndal Galleria. Brogatan är en trevlig gågata med flertalet butiker, caféer och restauranger och det ombyggda torget i mitten.
Lokalen har en öppen planlösning med stora fönster samt en yta som lämpar sig för förvaring alternativt back office. Här finns även ett litet pentry samt kassavalv.

Omgivning

Centralt beläget med närhet till E6 och Söderleden.

Kommunikationer

Direkt närhet till allmänna kommunikationer så som buss, pendeltåg, spårvagn och fjärrtåg.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten.

Service

Butiken ligger på Brogaten som erbjuder en stor variation av handel och service. Här finns även Mölndals nya Galleria med alla bekvämligheter och service så som gym, restauranger, matbutik och shopping.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen