Lagerlokal, Brodalsvägen 11 B, Partille

  • 162 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 18 090 kr/mån

Lager, kontor eller showroom, fin lokal i Brodalens industriområde


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor
Total yta 162 m²
Adress Brodalsvägen 11 B
Kommun Partille kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41939554
Hyra 18 090 kr/mån
1 340 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

OM LOKALEN
Yteffektiv lagerlokal på Brodalsvägen 11 B i Partille, här finns det som behövs för att din verksamhet ska kunna flyta på smidigt.

Leveranser tas emot via den ca 4 meter höga vikporten. Takhöjden är ca 6-7 meter och skapar fina möjligheter för pallställ och produktionsytor. Ytan om 162 m² är fördelad på 144 m² golvyta samt en entresolyta på ca18 m² som passar utmärkt som kontor och ger dig en bra överblick över lokalen. Här kan du bedriva till exempel lager, produktionsverksamhet eller showroom vägg i vägg med andra spännande verksamheter. Här ryms även WC med dusch samt ett mindre pentry.

Månadshyran inkl. driftkostnader, fastighetskatt, fiber samt en p-plats ligger på 18 500 kr/månad exkl. el och moms, avser lokalen i befintligt skick.

Tillträde kan ske 2023-12-31, eventuellt tidigare.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
På Brodalsvägen 11 B ligger en nyproducerad fastighet som stod klar i januari 2020. Fastigheten är belägen i Brodalens industriområde ett stenkast från E20 och tillhör Partille kommun. Fastigheten inrymmer ett antal olika verksamheter och erbjuder effektiva lagerytor med tillhörande personal ytor och kontorsplatser.

Byggnaden är uppförd med betongplatta på mark med stålstomme och ytterväggar av sandwichelement av stål med betongsockel. Utvändig kulör på huset är silvermetallic. Fastigheten är försedd med solcells-anläggning som producerar el till fastigheten, vilket innebär en starkt reducerad el-kostnad.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
I Brodalen industriområde finns alla förutsättningar för att du och dina medarbetare ska trivas. Närheten till E20 gör det enkelt att ta sig hit, både för dig, dina kunder och leverantörer.

KOMMUNIKATIONER
Läget i anslutning till E20 gör det är lätt att ta sig till fastigheten både med bil och allmänna kommunikationer.

-Närmsta hållplats är Partille Port, som trafikeras av busslinje 501, 502 och 518 och ligger ca 950 m bort.

-Goda parkeringsmöjligheter invid fastigheten

NÄRSERVICE
-Inom ca 1-2 km

finns Partille Arena och Köpcentrum Allum som tillsammans med flera stora handels-aktörer skapar en trevlig atmosfär för både kunder och medarbetare att vistas i. Här finns all tänkbar service och handel

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen