Kontor, Bredgränd 8, Uppsala city, Uppsala

  • 150 m²
  • Enligt överenskommelse

Centralt beläget kontor på en av Uppsalas bästa adresser.


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Bredgränd 8
Område Uppsala city
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41951865
Bifogade filer

Beskrivning

Representativt kontor med citys puls utanför dörren. Fullt möblerat och med ett flexibelt avtal har ni möjlighet för snabb och enkel inflytt och kan stanna länge men om behov uppstår lika enkelt avflytta. Kontoret ligger i ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bla ny, modern teknik. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga uteserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Planlösning

Hög standard och fina materialval. Oljad ekparkett, glaspartier med svart spröjs och stora rutor mot gallerians atrium. Öppen planlösning. Högt i tak med målade, synliga installationer. Helkaklade toaletter i mörk ton.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen