Kontor, Bredgränd 5, Östra Centrum, Jönköping

Lokalguidens estimerade områdeshyra 27 000 - 66 600 kr/mån
Quadrent Parkering (23 m) Friskvård (25 m) Shopping (31 m) Restaurang (71 m) Kommunikation (236 m)

Mitt i Jönköping city ligger denna ljusa och fina kontorslokal som är belägen på Bredgränd som är en tvärgata till Östra Storgatan.

Omgivning

I närområdet finns en mängd olika verksamheter, restauranger och butiker vilket bidrar till en trevlig mix och ett bra skyltläge finns ut mot Östra Storgatan. Lokalen är bäst lämpad för olika typer av kontorsverksamhet men även för vård eller tandläkare.

Kommunikationer

Attraktivt läge med stadsbussar som stannar i närheten, resecentrum inom 500m och parkeringshus i nära anslutning till lokalen.

Planlösning

Lokalen är idag fördelad på 13 ljusa enskilda kontorsrum med tillgång till fem konferensrum med plats för 2-4 personer i varje rum, konferensrummen är placerade i nära anslutning till entrén. Stort lunchrum med pentry, kyl/frys och diskmaskin samt en tillhörande lounge samt 3 toaletter, varav en wc är utrustad med dusch och skötbord. Fastighetsägaren kommer i samråd med hyresgästen anpassa lokalen på bästa sätt.

Parkering

Parkering finns i kommunalt parkeringshus.

Service

All tänkbar service finns i den direkta närheten och andra verksamheter i området är bl.an Handelsbanken, Condeco, Smycka Guld, Lagerhouse, Pinchos och Indiska, Apoteket Hjärta, Fitness 24/7 och Synoptik.

Östra Storgatan 13A, Centrum

Det finns kontor och så finns det unika kontor. Detta är av ...

Visad

Smedjegatan 2, City

Kontorslokal som ska totalrenoveras med utmärkt läge mitt i ...

Visad

Lantmätargränd 63, Centrum

För företag som vill synas och leva i citypulsen finns nu et...

Visad