Kontor, Bröderna Pihls gränd 2, CENTRUM, Helsingborg

  • 802 m²
  • 2022

I Oceanhamnen precis vid hamninloppet byggs ett nytt World Trade Center – en fastighet med 14 våningar där du får närkontakt med havet och båtarna.


Lokaltyp Kontor
Total yta 802 m²
Adress Bröderna Pihls gränd 2
Område CENTRUM
Kommun Helsingborgs kommun
Våning 7 av 14
Tillträde 2022
Objektsnummer 41937883

Beskrivning

Precis vid vattnet, ett stenkast från Helsingborgs central, skapar vi en kontors- och hotellfastighet som kommer bli ett landmärke i Helsingborg. Med sina fjorton våningar precis vid hamninloppet ger den dig närkontakt med sundet, båtarna och kontinenten. Här kommer finnas gemensam service som reception och konferensavdelning. I huset finns även gym, relax, dusch- och omklädningsrum. Restaurangen med uteservering vid kajkanten och soldränkta takterrasser är ytterligare fördelar som berikar både arbets- och privatliv. I källaren planerar vi för cykelgarage med möjligheter till reparationer och en laddstation för elcyklar.    

I World Trade Center Helsingborg på Bröderna Pihls gränd i Oceanhamnen präglas varje dag av en vibrerande internationell känsla. Kliv in i lobbyn och upplev myllret av människor, möten och affärsmöjligheter. World Trade Center Helsingborg i Oceanhamnen blir mötesplatsen för entreprenörer, scale-ups, etablerade företag och affärs- och helgresenärer.

Med en oslagbar 360-graders panoramautsikt över Öresund, öppnar sig en ocean av möjligheter. Här disponerar ni ett helt eget våningsplan med stora fönster som ger ett magiskt ljusinsläpp, högt till tak och i en atmosfärisk inredningsmiljö som speglar ert varumärke och stärker er företagskultur. Här tar ni bokstavligen ert företag och era medarbetare till oanade höjder.

Tillsammans skapar vi förutsättningarna för en flexibel och skalbar lösning som gör det möjligt för er att båda växa, minska och hantera säsongsvariationer. Våningsplanet kan anpassas för såväl ett traditionellt kontor som ett hybridkontor med inriktning på att skapa en mötesplats för medarbetarna. Med fokus på hälsa och välmående människor i farten står gymmet nästan alltid öppet för träning och takterrasserna redo för avkoppling, kreativt arbete, ett parti shuffleboard eller varför inte en nätverksbyggande AW i solnedgången. Här erbjuds både flexibilitet, unikitet och i samarbete med hotellet kommer vi att erbjuda er en färgsprakande palett av service & tjänster med ett tydligt hållbarhetsfokus.

För att skapa en känsla och insikt i denna unika möjlighet står Oceanhamnen öppen för er att utforma och designa ert framtida och unika kontorskoncept. Låter detta intressant guidar jag er gärna runt och tar er med på en oförglömlig resa ut i det nya blå oceanlandskapet.

Kommunikationer

Helsingborg Centralstation, Knutpunkten 5 minuters promenad bort.
Ängelholm Airport, 30 minuter bort med bil.
Kastrup, Copenhagen International Airport, ca 1 timme bort med tåg.
Helsingörs-färjan till Danmark avgår var 20:e minut

Parkering

Kommer finnas i garage

Service

När Oceanhamnen står klart kommer det finnas serviceutbud med livs, café, restauranger. Helsingborgs knutpunkt når du på 5 minuters promenad för ett större serviceutbud.

Närliggande företag

Campus Helsingborg med över 4 000 studenter och företag som Think Accelerate, Mindpark samt IKEA IT.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen