Kontor, Borgarfjordsgatan 18, STOCKHOLM, Kista

  • 229 - 14 000 m²
  • Enl ök

Volt Campus: vackra, ljusa och flexibla kontor mitt i expansiva Kista.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 229 - 14 000 m²
Adress Borgarfjordsgatan 18
Område STOCKHOLM
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2001
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde Enl ök
Objektsnummer 41920248

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Volt Campus består av flera delar, med en central huskropp och tre flyglar. Uppförd 2001 och till stora delar i glas, fullkomligt badar den i ljus var du än befinner dig. Dessutom ovanligt flexibel, då du kan hyra kontor from 229 kvm upp till närmare 14 000 kvm. Du och dina kunder/ personal, välkomnas in i en vacker, centralt belägen reception och ljusgård med 5 st konferensrum i olika storlekar. Härifrån tar du interntrapporna eller hissen vidare upp till någon av de tre flyglarna och våningarna 2- 6. Lokalerna är i gott skick, i befintligt utförande till stora delar som rumslösning, och när vi vet hur du vill ha just din lokal avseende planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. blir den efter anpassningarna den ljusa, toppmoderna och representativa lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i. Och med sitt centrala läge mitt i Kista är skyltläget mot såväl Borgarfjordsgatan som Kista Alléväg utmärkt. Välkommen på visning!

Omgivning

Närmsta granne i norr ligger den lilla men trevliga Kista Gård Park.

Kommunikationer

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer när den är klar om några år att ha en anslutning i Akalla vid Hanstavägen, som i sin tur leder rakt ner till fastigheten.

- T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 3 minuters promenad och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter. Norrut kommer linjen att förlängas och kopplas ihop med Barkarby Station.

- Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 15 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda.

- Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping.

-Tvärbanan norrgående är under utveckling och en station invid Kista Galleria är planerad till 2021, då man därmed får access via spårväg till bl.a Bromma flygplats.

Planlösning

Lokalerna är idag huvudsakligen i rumslösning men kan naturligtvis anpassas till öppen planlösning, med möjlighet att te.x arbeta aktivitetsbaserat, för att på så sätt skapa en så yteffektiv lokal som möjligt. Ytskikt, inredning o.s.v. görs i dialog, så att den efter anpassningarna blir perfekt för er; en ljus toppmodern och representativ lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i.

Parkering

Ja, garage i fastigheten och p-platser utomhus

Service

Volt Campus ligger ca 200 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m. I fastigheten finns även en restaurang som under hösten öppnar i ny regi.
Kistamässan ligger några kvarter bort vid Victoria Tower och med Scandics nya hotell som erbjuder möjligheter till möten och konferenser

Skyltläge

Ja

Närliggande företag

I Kista verkar ca 70 000 personer i något av de 10 000 företag som finns där. Merparten återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som IBM, Microsoft, Intel, Ericsson, T ele2 m. fl. Men även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag är välrepresenterade i Kista. Dessutom har både KTH och Stockholms universitet filialer för utbildning och forskning här.

Övrigt

ÖVRIGT:

Lokalerna är lämpliga inte bara som kontor, utan även för företag som har behov av labb- eller lättare produktion som en del av sin verksamhet. Utbildningsverksamhet kan också vara en passande verksamhet.