Kontor, Boplatsgatan 8, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 1 300–3 200 m²

Kontorsytor med tillgång till gemensam reception, konferens, restaurang samt charmig trädgård. Utmärkt skylt- och kommunikationsläge. Parkering ingår.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 300–3 200 m²
Adress Boplatsgatan 8
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41844521

Beskrivning

Kontorslokaler belägna på ett utmärkt skyltläge i Fosie med tillgång till gemensam reception/loungeyta, konferensdel, hörsal, restaurang, och en charmig trädgård.

Här finns möjlighet att hyra ytor från 1350 kvm upp till 3200 kvm. Lokalerna kan  anpassas efter önskemål till såväl öppna landskap som effektiv rumsindelning. På ett och samma våningsplan ryms 1350 kvm. 

Fastigheten ligger bra kommunikationsmässigt nära motorvägen och med fria parkeringsplatser utanför dörren. För de som inte är bilburna finns busshållplats mycket nära.

Omgivning

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre Ringvägen ligger nära och tar dig snabbt ut på övriga Europavägar. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. Körtid ca 7 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.

Service

Frukost- & lunchrestaurang finns i fastigheten. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger. Konferensutrymme och hörsal finns för uthyrning i fastigheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen