Kontor, Boplatsgatan 8, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 1 300 - 3 200 m²

Stora ytor med parkering utanför dörren


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 300 - 3 200 m²
Adress Boplatsgatan 8
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Våning 1-3
Objektsnummer 41844521

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kontorslokaler på ett utmärkt skyltläge med tillgång till gemensam reception/loungeyta, konferensdel, restaurang, laddstolpar och en charmig trädgård.

Här finns möjlighet att hyra ytor från 1300 kvm upp till 3200 kvm. Lokalerna kan  anpassas efter önskemål till såväl öppna landskap som effektiv rumsindeling. På ett och samma våningsplan ryms 1300 kvm.

Har ni personal som kör i tjänsten? Då är detta läge helt oslagbart. Fastigheten ligger bra kommunikationsmässigt nära motorvägen och med fria parkeringsplatser utanför dörren. För de som inte är bilburna finns busshållplats mycket nära.

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre Ringvägen ligger nära och tar dig snabbt ut på övriga Europavägar. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. Körtid ca 7 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.

Service

Frukost- & lunchrestaurang finns i fastigheten. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger. Konferensutrymme och hörsal finns för uthyrning i fastigheten.Bilder på lokalen