Kontor, Boplatsgatan 8, Fosie, Malmö

  • 790 - 1 580 m²

Ljusa kontorslokaler med parkering utanför dörren


Lokaltyp Kontor
Total yta 790 - 1 580 m²
Adress Boplatsgatan 8
Område Fosie
Objektsnummer 41844521

Beskrivning

Ljusa och trevliga lokaler fr 790 kvm upp till 1580 kvm som ger stort utrymme för flexibilitet. Vill man sitta i öppet landskap eller i enskilda rum finns det goda möjligheter att utforma ytorna efter önskemål. Hela yta är fördelad på 2 plan men går även att dela till mindre ytor.

Har ni personal som kör i tjänsten? Då är detta läge helt oslagbart. Fastigheten ligger bra kommunikationsmässigt nära motorvägen och med parkeringsplatser utanför dörren. För de som inte är bilburna finns busshållplats mycket nära.

Restaurang finns i huset och närheten till Jägersro Center ger ett stort utbud av lunchrestauranger och service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten och tar dig snabbt ut på övriga större vägleder. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till centralstationen.

Parkering

Motorväg-/påfart

Service

Frukost- & lunchrestaurang finns på området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger. Hörsal finns för uthyrning i fastigheten.

Övrigt

Kontor med skyltläge mot E65.
Fastigheten är belägen i Fredriksbergs industriområde, sydost om Malmö centrum. Området kännetecknas av sin närhet till E65 och ringlederna, vilket gör tillgängligheten optimal. Fastigheten ligger även mycket nära Jägersro Center, med ett stort utbud av butiker och restauranger.


Bilder på lokalen