Lagerlokal, Bolshedens Industriväg 32, Gundal och Högås

  • 1 221 m²
  • Enligt överenskommelse.

Stor och öppen lagerlokal om 1221 kvm, två markportar med en takhöjd på 7,3 meter. Fräscht kök, kontor- och omklädningsytor.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 1 221 m²
Adress Bolshedens Industriväg 32
Byggår 2010
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41919137

Beskrivning

Nu erbjuds en lagerlokal om 1221 kvm med öppen planlösning och 7,3 meter i takhöjd. Lokalen har två stora markportar. Lokalen erbjuder också fräsch kontorsyta, teknikrum, två omklädningsrum, toaletter och pentry. Ovanför detta finns också en entrésol som tidigare använts som plocklager. Detta är ju givetvis anpassningsbart och går att nyttja till vad som passar er verksamhet bäst!
Idag finns pallställage i lokalen, detta är något nästa hyresgäst kan få köpa och låta vara kvar i lokalen eller monteras det ner om de önskas.

Omgivning

I området finns mycket kontorsverksamhet, handel och lunchrestauranger. Bakom fastigheten går också Säröleden och på Lindomevägen finns två busshållplatser.

Kommunikationer

Hållplatsen Bolheden och Gunsdal ligger i närheten av fastigheten, på Lindomevägen. Här ifrån avgår buss 767 och Blå Express. Till Linnéplatsen tar det endast 17 minuter och Centralstationen tar 32 minuter.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Finns i anslutning till lokalen

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen