Kontor / Lager, Bollstanäsvägen 3, Sollentuna, Sollentuna

  • 500 - 20 000 m²
  • Enligt överenskommelse

Egen byggnad eller kontor om 500 till 20000 m2 med möjlighet till gymnastikhall, pool, lager, restaurang samt lättare produktion och verkstad.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Träningslokal / gym / Kontor / Lager
Total yta 500 - 20 000 m²
Adress Bollstanäsvägen 3
Område Sollentuna
Kommun Sollentuna kommun
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41938481

Beskrivning

Byggnaden uppfördes 1986 och består av fyra hela våningsplan med lokaler plus ett mindre vindsplan. Här kan man hyra hela byggnaden om knappt 10 000 m2 eller kontor om mellan 500 och 20 000 m2 då det på fastigheten finns en outnyttjad byggrätt. Byggnaden är uppförd med ett centralt beläget trapphus som leder ut i tre ”vingar” i olika väder- streck. I eller i anslutning till det centrala trapphuset finns tre hissar och alla pentrys och toaletter. Det finns även tre utrymningstrapphus. Huvudentrén vetter mot söder. På markplan finns, utöver en ljus och välkomnande reception, kontorslokaler, öppna presentationsytor samt en hörsal med 52 fasta åhörarstolar. Två portar på byggnadens norrsida ger bra access för varutransporter. På markplan finns också lager. Lokalerna på 1 trappa består mestadels av kontor och mindre mötesrum men också två lunchmatsalar med ett tillhörande restaurangkök. Köket har tillgång till en varuhiss som förbinder det med lastutrymmet på markplan. Lokalerna på 2 och 3 trappor består mestadels av kontor och mötesrum. Avsaknaden av bärande innerväggar i kontorsytorna ger stor flexibilitet avseende planlösningar. På 4 trappor finns ett mindre kontor samt takterrass.

Kommunikationer

Bussar från hållplats Rotsunda gård, belägen precis intill fastigheten:
- Till Rotebro station var 10:e minut. Restid 5 minuter.
- Till Upplands Väsby var 15:e minut. Restid 20 minuter (bil 15 min).
- Nattbussar till Stockholm C, S:t Eriksplan, Sollentuna och Upplands Väsby varje natt. Restid till city ca 30 min.

Pendeltåg från Rotebro station, 1,2 km från fastigheten:
- Till Stockholm City var 7:e minut. Restid 25 min, snabbare än bil oavsett trafiksituation. Tågen stannar även vid Odenplan och Södra station.
- Till Arlanda var 30:e minut. Restid 13 min (bil 20 min)
- Till Uppsala var 30:e minut. Restid 30 min (bil 35 min)
SKYLTLÄGE: Goda skyltmöjligheter invid E4.

Planlösning

Flexibla planlösningar som lämpar sig bra för båda cellkontor samt öppet kontorslandskap. Det finns även möjlighet till restaurang, lager och lättare produktion eller verkstad i direkt anslutning till kontoren. Intill huvudbyggnaden finns en fristående byggnad innehållande gymnastikhall och pool.

Parkering

Ja

Övrigt

Garage och parkering för 168 bilar idag vilket även går att utöka vid behov.


Karta