Kontor, Bohusgatan 15, Centrum, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 74 554 - 131 113 kr/mån
Vasakronan AB Restaurang (165 m) Friskvård (100 m) Shopping (426 m) Parkering (106 m) Kommunikation (446 m) Bank (57 m)

Mitt i evenemangstråket kan vi erbjuda en lokal med öppen planlösning och fönster åt tre håll. Trots fastighetens centrala läge är området även lättillgängligt med bil och ni når ett flertal större leder på bara några minuter. Lokalen är helt nyrenoverad och tillträde kan ske omgående.Välkommen att kontakta oss för mer information om lokalen eller för att boka en tid för visning!...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 617 m²
Adress Bohusgatan 15
Område Centrum
Renoveringsår 1984
Objektsnr 41863139
Lokalguidens estimerade områdeshyra
74 554 - 131 113 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Mitt i evenemangstråket kan vi erbjuda en lokal med öppen planlösning och fönster åt tre håll. Trots fastighetens centrala läge är området även lättillgängligt med bil och ni når ett flertal större leder på bara några minuter. Lokalen är helt nyrenoverad och tillträde kan ske omgående.Välkommen att kontakta oss för mer information om lokalen eller för att boka en tid för visning!

Omgivning

På gångavstånd från fastigheten hamnar du mitt i stadens vimmel med Kungsportsavenyn som den centrala kärnan. Som komplement är det närhet till lugnet vid Gårda där man kan strosa längs Mölndalsån för att sträcka på benen under lunchen.

Kommunikationer

Fastigheten har goda kommunikationsmöjligheter för både kollektiv- och biltrafik tack vare dess närhet till europa- och riksväger. De närmsta buss- och spårvagnshållplatserna finns på promenadavstånd vid Ullevi, Stampen, Heden och Korsvägen. Därmed är det väldigt enkelt att ta sig till kontoret för både anställda och besökare. Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Precis utanför fastigheten finns en Styr & ställ station där du kan hyra cykel.

Parkering

I grannfastigheten på Skånegatan finns ett större parkeringshus där du kan hyra p-plats genom Vasakronan. P-platser finns även i Ullevigaraget runt hörnet. I området finns även gatuparkering.

Service

Med dess centrala läge vid Heden är det promenadavstånd till såväl Kungsportsavenyn, Centralstationen och inom Vallgraven. Därmed finns det ett brett utbud av restauranger & shoppingstråk och dessutom goda förbindelser både inom Göteborg och för längre resor. För den aktiva finns det även diverse träningsanläggningar i närheten såsom gym, tennishall och simhall.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Vasakronan AB

Bohusgatan 15, Centrum

Alldeles intill evenemangsstråket och bara ett stenkast från...

Visad

Bohusgatan 15, Centrum

Fastigheten ska renoveras under 2014/2015 och kommer att få ...

Visad

Bohusgatan 15, Centrum

Fastigheten ska renoveras under 2014/2015 och kommer att få ...

Visad

Bohusgatan 15, Centrum

Mitt i evenemangstråket kan vi erbjuda en lokal med öppen pl...

Visad