Kontor / Lager, Blästergatan 15, Holmagärde, Varberg

  • 106–253 m²
  • Efter överenskommelse

Nybyggnation med mångsidiga lokaler i attraktivt läge.


Lokaltyper Verkstad / Kontor / Lager
Total yta 106–253 m²
Adress Blästergatan 15
Område Holmagärde
Kommun Varbergs kommun
Byggår 2018
Tillgänglighet Lastbil
Tillträde Efter överenskommelse
Objektsnummer 41845780

Beskrivning

Nybyggnation med mångsidiga lokaler i attraktivt läge.

Omgivning

Holmagärde ligger väster om E6 och söder om väg 153. Fastigheterna i området är i fint skick vilket ger ett gott intryck. Blästergatan 15 har en trevlig placering i korsningen mellan Blästergatan och Smältugnsgatan och ligger så naturskönt det kan bli i ett industriområde, med en stor fårhage som närmaste granne österut och med utsikt över två fina dagvattendammar, betesmarker och hästhagar åt söder. Perfekt läge för företagande med goda möjligheter till kommunikation och trivsel.

Planlösning

Blästergatan 15B och 15C är två lokaler av samma storlek, med 106 kvm betonggolvyta och hög takhöjd (5,6 till 8 meter). Stor vikport, 4,7 meter hög och 4 meter bred med gångdörr i. Möjlighet till 53 kvm stort entresol för kontor, lager etc. Kan inredas med toalett, dusch, pentry eller annat efter önskemål.

Blästergatan 15D är en lokal med 175 kvm betonggolvsyta med högt i tak (5,6 till 8 meter) och två stora vikportar som är 4,7 meter höga och 4 meter breda med gångdörrar i. Lokalen har en handikappsanpassad toalett och fyra rum med många användningsområden på plan 1 (sammanlagt 40 kvm), samt ett entresol en trappa upp på 38 kvm med pentry. Denna lokal är perfekt för lager, verkstad, träningslokal, sjukgymnastik/fysioterapi (använts som träningslokal tidigare och bygglov för denna typ av verksamhet finns), kontor mm. Inflyttningsklar i början av maj 2021.

Parkering

Ja

Vägbeskrivning

Attraktivt, lättillgängligt läge nära på- och avfart från E6 och väg 153 strax öster om Varbergs centrum.

Närliggande företag

Elektra, Ecozon, Ahlsell, Turessons Bygg och Varberg Skyltgravyr mfl.

Övrigt

Uppvärmning med luft/luftvärmepumpar. Bra Internetuppkoppling går att ordna.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen