Kontor, Björnvägen 15, Marieberg, Umeå

  • 10–1 000 m²
  • 625 - 83 333 kr/mån

Välkommen till möjligheternas kontorshotell på Björnvägen 15E, Mariedal


Lokaltyp Kontor
Total yta 10–1 000 m²
Adress Björnvägen 15
Område Marieberg
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41902421
Områdeshyra 625 - 83 333 kr/mån
750 - 1 000 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen, på Björnvägen 15E hittar du möjligheternas kontorshotell. Här kan vi erbjuda moderna och flexibla kontorsrum i storleken från 10 kvm och upp till drygt 1000 kvm. Fina samlingsytor med konferensrum, kök, matplats och allmänna utrymmen. Hiss finns. För ytterligare information kontakta Niklas Brander.

Omgivning

Stora Birks handelsområde på Mariedal, vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Skog och Trädgård, Ohlssons tyger, Laitis, Hyllcenter och mycket annat.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Mariedal/Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Ljust och öppet planerat våningsplan på våning två med kontorsrum, mötesrum och öppna samlingsytor. Lokalen passar perfekt för kontor, butik eller utställning. Eventuellt kan lokalen delas upp. Hiss finns

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen