Kontor, Birger Jarlsgatan 75, Vasastan, Stockholm

  • 150 m²
  • Tidigast 1 september eller enligt överenskommelse.
  • 33 125 kr/mån

I anrik fastighet på fashionabla Birger Jarlsgatan överlåtes detta representativa kontor utan överlåtelseavgift! En utsökt lokal med gammaldags prägel, förmånlig hyra, väldisponerad planlösning och ba ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Birger Jarlsgatan 75
Område Vasastan
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1916
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Tidigast 1 september eller enligt överenskommelse.
Ingår i hyra Hyra: ca 2 650 kr/m²/år inkl. värme i befintligt skick. Fastig
Objektsnummer 41946795
Hyra 33 125 kr/mån
2 650 kr/m²/år

Beskrivning

Huset färdigställdes år 1916. Detta är en exemplariskt välskött fastighet med en representativ entré och ett vackert trapphus Fastighetsägaren har varit ytterst mån om att bevara port, entré och trapphus i originalutseende från byggnadsåren. På innergården finns cykelparkering med tak.

Lokalens yta fördelas på fem fina arbetsrum, hall, ett pentry med matplats, två wc fräscha wc med mosaikgolv, förråd, städförråd samt en balkong med trevlig utsikt över Birger Jarlsgatan. Lokalen har generös takhöjd, högresta fönster samt genomgående fiskbensparkett och vitmålade väggar. Ventilation: självdrag med tilluft via fönsterventilerna. Det finns även några separata kylaggregat i lokalen.

Säkerhet: Lokalen är försedd med gallergrind.

Bredband: Fastighetsägaren har dragit upp fiber med anslutningspunkt strax utanför lokalen med leverantören Ownit.

Omgivning

Det är gångavstånd till såväl Stureplan och Stockholm City. Det är promenadavstånd till Humelgården, Vanadislunden och Hagaparken för grönska och rekreation samt Brunnsvikens härliga ströv- och naturområden.

Kommunikationer

Promenadavstånd till t-banestationerna Rådmansgatan, Tekniska Högskolan (ligger väldigt nära) och Östermalmstorg. Station Stockholm Östra, terminalpunkt för Roslagsbanan ligger även nära intill Tekniska Högkolans station. Ett flertal busslinjer passerar i närheten, exempelvis 2:an som går direkt ner till Stureplan och fortsätter genom staden bort till Södermalm.

Parkering

Ja

Service

Hela Citys utbud av service finns i närheten såsom bank, hotell och träning samt bekvämt gångavstånd till restauranger, caféer och butiker. Den närmsta träningsanläggningen är Sats Spårvagnshallarna ca tre minuters promenad från adressen. Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik Coop på Odengatan 31. Trevliga närbelägna restauranger är exempelvis Café Nero och Buco Nero.

Övrigt

Den nuvarande hyresgästen hyr en garageplats i garaget på Surbrunnsgatan 12 som eventuellt kan överlåtas till den nya lokalhyresgästen. Annars parkering på intilliggande gator enligt stadens tariff eller i de allmänna kringliggande parkeringshusen.


Karta
Visa på kartan: