Kontor, Birger Jarlsgatan 32 b, City, Stockholm

  • 122 m²
  • 49 817 - 68 117 kr/mån

Ljus och representativ kontorslokal nära Stureplan med högt läge.


Lokaltyp Kontor
Total yta 122 m²
Adress Birger Jarlsgatan 32 b
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1909
Våning 4
Objektsnummer 41867852
Områdeshyra 49 817 - 68 117 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Ljus och representativ kontorslokal nära Stureplan med högt läge.

Omgivning

T-House läge tillhör Stockholm bästa bara ett stenkast från Stureplan men ändå med Humlegårdens grönska och lugn in på knuten.

Kommunikationer

Nära till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Ett flertal innerstadsbussar går på nära håll, bland annat linje 1 och 2. En minuts promenadavstånd till Stureplan.

Planlösning

Trivsamt kontor om ca 122 kvm i mycket trivsamt och representativt läge. Tillvarataget sekelskifte ljusa och effektiva ytor med generösa rumshöjder. Två toaletter var av en är med dusch.

Parkering

Inget garage finns i fastigheten, men flera parkeringshus finns i närheten. Lånecyklar och låst cykelparkering finns i fastigheten

Service

Servicen är väl utbyggd i området och inom några minuter nås Stockholms bästa utbud av restauranger, butiker och kaféer. Även övrig tänkbar service, som hotell, träningsmöjligheter och bankkontor, finns i närområdet. I fastigheten finns dusch- och omklädningsrum, ett för damer och ett för herrar.