Kontor, Bilgatan 3, Rollsbo, Kareby

Kungsleden Fastighets AB Shopping (1 m) Grönområde (1589 m) Kommunikation (30 m) Friskvård (253 m) Bilservice (395 m) Bränslestation (680 m) Restaurang (272 m)

Trevliga lokaler för mindre företag som vill sitta både i cellkontor och landskap, eller för företag som har behov av utbildningslokal eller utställningsyta. Belägen på våning 2 av 2 och hiss finns i ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 163 m²
Adress Bilgatan 3
Område Rollsbo
Objektsnr 41795989
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Trevliga lokaler för mindre företag som vill sitta både i cellkontor och landskap, eller för företag som har behov av utbildningslokal eller utställningsyta. Belägen på våning 2 av 2 och hiss finns i byggnaden.

Omgivning

Strax utanför Kungälv, två mil norr om Göteborg, ligger Rollsbo - ett lugnt, naturnära men ändå centralt industriområde med skogen på ena sidan och E6: an på den andra.

Kommunikationer

Buss kör i närområdet dagtid. Några kilometer norrut, i Ytterby, finns tåganslutning. Från Kungälv, cirka fem kilometer söderut, avgår bussar varje kvart mot Göteborg.

Service

I området finns tre restauranger att välja på. I Kungälv betydligt fler. Denna mysiga lilla stad med cirka 40 000 invånare har historiska anor och ett rikt utbud av både shopping och kultur.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Bilgatan 3, Rollsbo

Nu finns det ett ledigt lager.

Visad

Bilgatan 7 A, Rollsbo

Lättillgänglig yta med bra läge i området. Lokalen ligger i ...

Visad

Dumpergatan 3, Kungälv/Kungälv

Lager om 984 kvm med en takhöjd om 3-4 meter samt 3 portar. ...

Visad