Butikslokal, Biblioteksgatan 6, Centrum, Östersund

Lokalguidens estimerade områdeshyra 10 000 - 18 000 kr/mån
Diös Kommunikation (1515 m)

Butikslokal i gatuläge som går att konvertera till kontor.

Fakta om lokalen
Lokaltyper Butikslokal/Kontor
Total yta 160 m²
Adress Biblioteksgatan 6
Område Centrum
Våning 1
Objektsnr 41904049
Lokalguidens estimerade områdeshyra
10 000 - 18 000 kr/mån
750 - 1 350 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

pratbubbla_delResurs 14

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

På Biblioteksgatan, ett stenkast från Storgatan finner du denna trevliga butikslokal. Här finns goda möjligheter att skapa ett serviceinriktat kontor med egen entré.

Omgivning

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tåg som buss. Från innerstaden har man en enastående utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Upplev ”Vinterstaden Östersund” med vita, gnistrande vidder och härliga utomhusaktiviteter. Ta en tur med långfärdsskridskor på Storsjöns is eller välkomna vårsolen i Badhusparken. Naturen är aldrig mer än några minuter bort i Östersund! Sommartid fylls stadens gator av ett myller av stadsbor, besökare, turister och studenter - och du får självklart inte missa en av Skandinavens största musikfestivaler, Storsjöyran.

Kommunikationer

Ca 100 meter till Västra Station och 400 meter till Busstorget.

Service

Fastigheten ligger nära den populära gågatan Prästgatan, alldeles intill Stortorget. Här har du bekvämt gångavstånd till det mesta som Östersund har att erbjuda i form av affärer, butiker, restauranger och kaféer m.m. Företag i närheten är bl a Länsförsäkringar, Resia och Handelsbanken. Nära till Storsjöteatern och Badhusparken. Du promenerar snabbt till flygbussen och till tågstationen.

Prästgatan 36, Centrum

Häftig kontorslokal i centrala Östersund.

Visad

Köpmangatan 22, Östersund

Rymliga kontorslokaler och källarutrymmen med goda möjlighet...

Visad

Prästgatan 39, Centrum

Välkommen till Kontorshotellet på Prästgatan 39.

Visad