Lagerlokal, Bessemergatan 2, Ringön, Göteborg

  • 210 m²
  • 8 313 - 17 500 kr/mån

Kombilokal på Ringön med förmånlig hyra!


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor
Total yta 210 m²
Adress Bessemergatan 2
Område Ringön
Publicerad 2023-11-11
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41964668
Områdeshyra 8 313 - 17 500 kr/mån
475 - 1 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Bessemergatan 2. Beläget i ett utav Göteborgs mest populära industriområden finns en mindre kombilokal med lager och kontor med tillhörande entresolplan. Lagret har en maximal takhöjd på 4,5 meter i dagsläget. Takhöjden går att öka ytterligare genom att plocka bort befintligt entresolplan. Lokalen nås via en rejäl dubbeldörr med måtten 2,1x2,3 meter. Till lokalen finns kontorsytor i fint skick bestående av ett konferensrum, fräscht pentry, två WC och dusch samt två kontorsrum. Precis utanför fastigheten finns dessutom gott om parkeringar. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Övrigt

Ringön har sedan länge varit ett industriområde och huserar i dagsläget verksamheter i flera olika branscher. Utöver industri- och kontorsfastigheter har även flertalet mikrobryggerier och restauranger dykt upp på senare år vilket har lyft området ytterligare. 

Till och från Ringön är kommunikationerna exemplariska med smidig access ut på E6 som möjliggör för enkel logistik. 

En industribuss trafikerar Ringögatan från Hjalmar Brantingsplatsen med avgångar var 5:e minut och närmaste hållplatsen Bessemergatan är belägen precis utanför. Spårvagnstrafik tar dig från de centralaste delarna av innerstaden till Frihamnen och därefter en promenad på cirka 10 minuter. 

Överlåtelsekontrakt. 


Karta

Bilder på lokalen