Kontor, Bergslagsgatan 6 Hus D, Göteborg, Göteborg

  • 307 m²

Kontor med bra läge i centrala Göteborg, 5 min från Centralstationen. Kort avtalstid och mycket bra hyra.


Lokaltyp Kontor
Total yta 307 m²
Adress Bergslagsgatan 6 Hus D
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41912337

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra denna helt kontorslokal med bästa tänkbara läge i centrala Göteborg, i direkt anslutning till Centralstationen och Marieholmsleden/Götatunnelns mynning. Lokalen har mestadels öppen planlösning. Parkering i nära anslutning till fastigheten. Passande ett företag som önskar sitta mycket centralt, med närhet till all tänkbar kollektivtrafik, goda p-möjligheter och har behov av mestadels öppen planlösning.

Kort avtalslängd samt mycket bra hyresvillkor!

Omgivning

Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, bestående av bangård, kombiterminal, godsterminaler, postterminal och andra verksamheter kopplade till transportnäringen.
Området har fått sitt namn av Gullberget som Skansen Lejonet står på. Mellan Göta Älv och Mårten Krakow-leden finns kontor på Hultmans holme och Swedish Match snusfabrik med Pagoden. Av det gamla gasverket vid Gullbergskajen står bara Gasklockan kvar. Kajen benämns också Drömmarnas kaj, med en mängd äldre fartyg under renovering. Fartygen som inte renoveras fungerar som bostäder, kaféer, restauranger, vandrarhem och hotell.

Kommunikationer

Centralstationen/Drottningtorget ligger i direkt anslutning till lokalen.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Service

Hela Göteborgs centrala service-/restaurangutbud på promenadavstånd.

Övrigt

Fastigheten ligger mycket centralt och strategiskt, alldeles vid Centralstationen. Lätt att ta sig till fastigheten både med kollektivtrafik (buss, spårvagn & tåg) och med bil. Gott om parkering i direkt anslutning till fastigheten.Bilder på lokalen