Kontor, Bergkällavägen 32, Norrort, Sollentuna

  • 869 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontor med verkstadsdel och lasthiss i direkt anslutning till lokalen Välkommen till ett nyligen renoverat och ljust kontor på Bergkällavägen 32 som omfattar 869 kvm inkl verkstadsdel på 150 kvm.


Lokaltyp Kontor
Total yta 869 m²
Adress Bergkällavägen 32
Område Norrort
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41861622

Beskrivning

Välkommen till ett nyligen renoverat och ljust kontor på Bergkällavägen 32 som omfattar 869 kvm. Planlösningen av lokalen är idag blandad med ett öppet landskap samt kontorsrum vilket gör den möjlig att anpassa efter behov. Det finns även en verkstadsdel om 150 kvm med lasthiss i direkt anslutning till lokalen vilket underlättar leveranser till och från kontoret.

Omgivning

Området är strategiskt placerad med bra skyltlläge mot E4:an, lika långt till Arlanda som till Stockholm C. Inom en tio minuters promenad finner du Infra City där har du tillgång till all tänkbar service såsom hotell, restaurang, gym och affärer.

Kommunikationer

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Planlösning

Flexibel

Parkering

Avtalas. Gott om parkering och garage finns.

Service

För dig som inte vill ta dig till Infra City på lunchen finns en mycket uppskattad och populär restaurang i huset.


Bilder på lokalen