Butikslokal, Barnarpsgatan 11, Västra centrum, Jönköping

  • 495 m²
  • 33 000 - 74 250 kr/mån

Nu finns möjligheten att hyra en butikslokal mitt i centrala Jönköping. Med hörnläge i korsningen mellan vältrafikerade gatorna Barnarpsgatan och Skolgatan.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 495 m²
Adress Barnarpsgatan 11
Område Västra centrum
Objektsnummer 41911066
Områdeshyra 33 000 - 74 250 kr/mån
800 - 1 800 kr/m²/år
Bifogade filer

Omgivning

Olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm ligger i området bidrar till ett bra flöde som gynnar verksamheterna på gatan. Även närheten till Per Brahe gymnasiet och Jönköping University bidrar till den pulserande effekten.

Kommunikationer

Inom ca 3 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut.

Planlösning

Stora ljusa skyltfönster vetter ut mot båda gatorna där förbipasserande gångtrafikanter och bilister har stor insyn i lokalen. Lokalen anpassas helt utifrån ny hyresgäst och funkar utmärkt för butik eller fik med enklare krav på kök. Idag är ytan öppen och väl planerad butikslokal som möjliggör ett bra flöde i butiken. Hela lokalen har ett behagligt ljusinsläpp med mindre fönster i större delen av butiksytan. Längst in finns lager och personalytor med kontor och fikarum i direkt anslutning till personalingång och varumottagning med lastkaj.

Parkering

Parkering finns i parkeringshuset Per Brahe.

Service

All tänkbar service finns i närheten.


Bilder på lokalen