Butikslokal, Barkarbyvägen 18 B, Barkarby, Järfälla

Wallenstam AB Kommunikation (3073 m)

Utmed Barkarbystadens nya paradgata, Barkarbyvägen, finns en nyproducerad butik för uthyrning. Butiken i entréplan är 106 kvm och har stora fönsterpartier och perfekt skyltläge. I kvarteret finns köpkvarteret Flottiljen med ICA Maxi, Systembolaget, en vårdcentral och apotek. Läget för kvarteret är optimalt, inte minst med tanke på kommunikationerna som också kommer att förbättras väsentligt med tunnelbanans förlängning av blå linjen. Barkarbystaden kommer också att kunna stoltsera med flera torg...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 106 m²
Adress Barkarbyvägen 18 B
Område Barkarby
Objektsnr 41912454
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Utmed Barkarbystadens nya paradgata, Barkarbyvägen, finns en nyproducerad butik för uthyrning. Butiken i entréplan är 106 kvm och har stora fönsterpartier och perfekt skyltläge. I kvarteret finns köpkvarteret Flottiljen med ICA Maxi, Systembolaget, en vårdcentral och apotek. Läget för kvarteret är optimalt, inte minst med tanke på kommunikationerna som också kommer att förbättras väsentligt med tunnelbanans förlängning av blå linjen. Barkarbystaden kommer också att kunna stoltsera med flera torg och gröna oaser som knyts ihop via olika stråk avsedda för gång- och cykeltrafikanter. Garageplats finns att hyra i fastigheten.

Service

Ett stort utbud av handel och service finns väl representerad i området, både i större handelsplatser samt i småskalig form i och kring bostadskvarteren. Vid vårt kvarter Segelflyget kommer det skapas ett naturligt flöde över Stora torget.

Barkarbyvägen 20 C, Barkarby

Utmed Barkarbystadens nya paradgata, Barkarbyvägen, finns en...

Visad