Kontor, Banvaktsvägen 18, Hagalund, Solna

  • 528 m²

Fin kontorslokal i Hagalund med närhet till Karolinska Institutet. Bra serviceutbud i området med ett flertal restauranger och kaféer.


Lokaltyp Kontor
Total yta 528 m²
Adress Banvaktsvägen 18
Område Hagalund
Kommun Solna kommun
Byggår 1988
Objektsnummer 41844646
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Fin kontorslokal i Hagalund med närhet till Karolinska Institutet. Bra serviceutbud i området med ett flertal restauranger och kaféer.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Hagalund mellan Norrtull och Solna.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - S:t Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Planlösning

Ljus och fin kontorslokal i hörnläge.

Parkering

P-platser finns att hyra i området.

Service

Flera restauranger i området, bland annat en wok-/dumplingkiosk som sommartid har en trevlig uteservering. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.Bilder på lokalen