Kontor, Banehagsliden 5, Göteborg, Göteborg

  • 410 m²
  • 58 083 - 95 667 kr/mån

Trevlig lokal högt upp i fastigheten. Här ges ny hyresgäst möjlighet att påverka lokalutformning. Nära kollektivtrafik, leder. P utanför.


Lokaltyp Kontor
Total yta 410 m²
Adress Banehagsliden 5
Område Göteborg
Objektsnummer 41904076
Områdeshyra 58 083 - 95 667 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Ljus och modern lokal om 400 m2 vid Älvsborgsbron. Lokalen kommer att renoveras för ny hyresgäs, så möjlighet finns att var med och påverka planlösning och utformning. Nära allmänna kommunikationer och stora trafikleder. Parkeringsplatser finns att hyra. Möjlighet att hyra förråd i källaren, om så önskas.

Omgivning

Stadsdelen består till största delen av bostadskvarter men vid hamnen och dess närhet finns en del utpräglade kontors- och näringsverksamheter. Området längs hamnen är drygt hundra meter brett och avskärmas från resten av Majorna genom Oscarsleden. Området mellan Oscarsleden och älven utgör på så sätt ett sammanhängande område längs hela södra älvstranden som har mer gemensamt med hamnen än med Majorna. Från öster ligger först Masthuggskajen med Stena Lines Danmarksterminal, Stigbergskajen varifrån Amerikabåtarna avgick förr, Göteborgs fiskhamn, Majnabbehamnen med Stena Lines Tysklandsterminal och sedan Klippan.

Kommunikationer

Buss och spårvagn finns på 5 minuters promenadavstånd.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra för 250 kr/mån.

Service

I Majorna finns det all tänkbar service, både livsmedelsbutiker, apotek och restauranger.