Produktionslokal, Axvägen 6, Nacksta, Sundsvall

Lokalguidens estimerade områdeshyra 22 200 - 31 913 kr/mån
NP3 Fastigheter AB (publ) Kommunikation (133 m) Shopping (35 m) Bilservice (98 m) Bränslestation (153 m) Friskvård (70 m) Restaurang (65 m) Uttagsautomat (70 m) Postkontor (65 m)

Lokalen är belägen i Nacksta en bit från centrala Sundsvall. Den består av 3-4 kontor på övervåningen. Ett personalrum samt en rejäl verkstad i källaren. I anslutning till verkstaden finns det omklädningsrum med dusch. Lokalen är perfekt för dig som behöver ha goda i- och urlastningsmöjligheter till din verkstadslokal. Det finns gott om P-platser på fastigheten. Är du intresserad av att titta på lokalen eller behöver mer information, tveka inte att höra av dig!...

Beskrivning

Lokalen är belägen i Nacksta en bit från centrala Sundsvall. Den består av 3-4 kontor på övervåningen. Ett personalrum samt en rejäl verkstad i källaren. I anslutning till verkstaden finns det omklädningsrum med dusch. Lokalen är perfekt för dig som behöver ha goda i- och urlastningsmöjligheter till din verkstadslokal. Det finns gott om P-platser på fastigheten. Är du intresserad av att titta på lokalen eller behöver mer information, tveka inte att höra av dig!

Kommunikationer

Fastigheten är belägen intill E14 och väl synlig för förbipasserande trafik. Det finns goda bussförbindelser till området.

Planlösning

Lokal i två plan med verkstad i källarplan och kontor i markplan. Det finns separata ingångar till båda utrymmena. Källaren nås via en ramp så det går utmärkt att parkera med bil precis vis garageporten för i- och urlastning.

Bultgatan 10, Nacksta

Stor och luftig lokal som består av lageryta med lastbrygga ...

Visad

Bultgatan 10, Nacksta

Stor, fin lokal med goda möjligheter till anpassning efter ö...

Visad

Bultgatan 10, Nacksta

Dessa lokaler i källarplan uthyrs för att använda som förråd...

Visad

Bergsgatan 130, Nacksta

Kombinerade ytor i form av både cellkontor och öppen planlös...

Visad