Kontor, Axel Danielssons väg 261, Hyllie , Malmö

  • 2 250 m²

Ljus kontor- och lagerlokal i Hyllie.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 2 250 m²
Adress Axel Danielssons väg 261
Område Hyllie
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41947655
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Axel Danielssons väg 261 här finns en ljus kontor- och lagerlokal i expansivt område. Kontakta oss för mer information och visning.

Övrigt

Här erbjuder vi en kontors- och lagerlokal i expansivt område med närhet till motorväg och Europavägar. Kontoret befinner sig på plan 2 i fastigheten om ca 1043 kvm, samt lageryta med lastkaj om ca 1207 kvm. Takhöjd i lager på ca 5.6 m på 665 kvm, samt ca 3 m på 355 kvm. Då lokalen är i behov av renovering har ni stor möjlighet att påverka planlösning och materialval i lokalen för att passa er verksamhet optimalt.

Tillträde enligt överenskommelse.Hyllie ligger i ett av Europas mest expansiva område. Många företag väljer att etablera sig här både större huvudkontor samt olika typer av företag. Stort utbud av shopping och restauranger och service då det befinner sig nära Emporia köpcenter.

Fastigheten ligger med närhet till Inre ringväg med goda kommunikationer till Hyllie, centrum och Köpenhamn. Vill man åka kollektivt kan man pendla till och från Hyllie både med buss och med tåg. Kastrups internationella flygplats ligger inom nära avstånd och till Malmö centrum tar det endast 7 minuter.

Parkering finns i anslutning till fastigheten.


Karta


Bilder på lokalen