Kontor, Augustendalsvägen 2, Nacka Strand, Nacka strand

  • 82 m²

Nyproducerad lokal med stora fönster!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 82 m²
Adress Augustendalsvägen 2
Område Nacka Strand
Kommun Nacka kommun
Byggår 2022
Våning Markplan. Egen ingång från gat
Objektsnummer 41953795

Beskrivning

Uthyres! Nyproducerad lokal med stora fönster i bra skyltläge! Rymlig hörnlokal med takhöjd om ca 4 meter. Wc och pentry med diskmaskin.

Övrigt

Rymlig hörnlokal om ca 82 kvm med ett stort fönster och entrédörr mot Augustendalsgatan. Även tre stora fönster och entrédörr mot Lokomobilvägen. 

Lokalen är utrustad med handikappanpassad wc och pentry med diskmaskin. Stora öppna ytor som lätt kan delas av om så önskas. 

Inflytt planerad Q1 2023.

I närområdet finns också rekreationsområdet Nyckelviken som är ett kombinerat frilufts- och kulturområde, en oas mitt i Nacka. Omgivna av naturreservatets vidsträckta ängar och stora bestånd av gamla ekar ligger Lilla och Stora Nyckelviken, två välbevarade sommarherrgårdar från 1700-talets mitt.

Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand. Kort gångavstånd till ångbåtsbryggan som trafikeras med pendelbåtar och skärgårdstrafik. SLs båtlinje 80 tar dig till Nybrokajen.

Busstrafiken till Nacka Strand har hög turtäthet med goda och bekväma förbindelser. Ett urval Busslinjer som trafikerar området är 443C – Direktbuss från Stockholms Central ca 17 minuter, 443 från Slussen ca 10 minuter, 840 Handen – Nacka , via Tyresö och Älta, 71 Norrmalmstorg – Nacka Strand SL trafikerade båtar mellan Lidingö, Nackastrand, Nybrokajen. Flera turer under rusningstrafik. Har ni tillgång till smartphone, ladda gärna ner appen ”Res i Stockholm för smidigt, snabb och tillförlitlig information om Buss, T-bana och Pendeltåg i Stockholm

Gratis parkering på gatan 1 timme. Garageplatser finns att hyra i området. I Nacka strand finns 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) och flera laddningsstolpar för elbilar.

Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand på väg att förvandlas till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Här finns också lunchrestauranger, bageri, kemtvätt, tandläkare, blomsteraffär, frisör, kiosk, förskolor, skolor, gym, spa- och massageanläggningar. Ett stenkast bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

 

Fastigheten är under produktion av Besqab och hyresvärden kommer att bli Brf Verkstaden, en stor bostadsrättsförening med ca 200 bostadsrättslägenheter och 5 hyreslokaler.


Karta


Bilder på lokalen