Produktionslokal, August Barks Gata 7, HÖGSBO/SISJÖN, Göteborg

  • 286 m²
  • 2020-07-01
  • 11 321 - 26 217 kr/mån

Praktisk verkstads-/lageryta med fördelaktigt läge nära de stora trafiklederna, stor markport i entréplan!


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 286 m²
Adress August Barks Gata 7
Område HÖGSBO/SISJÖN
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1968
Våning 1
Tillträde 2020-07-01
Objektsnummer 41931511
Områdeshyra 11 321 - 26 217 kr/mån
475 - 1 100 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Optimal verkstads-/lageryta med en bra disponering. Lokalen har rätt förutsättningar när det kommer till läge och placering. Här har man en smidig åtkomst med tanke på leveranser, in-, avlastning och pålastning. Låt oss anpassa lokalen efter just era behov. Söker ni lageryta, verkstadsyta eller en kombination. Då kan detta vara lokalen för er. Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats finns inom bekvämt gångavstånd.

Planlösning

Via en rejäl dubbelport i markplan når man ytan. Innanför entrén öppnar sig en stor lagerdel som kan anpassas och nyttjas efter behov. Direkt till vänster om ingången finns en wc. I nuläget finns en separat yta som av befintlig hyresgäst används som en liten verkstadsdel, här skulle man dock med lätthet kunna installera en pentry/pausdel. Utöver finns även två separata kontorsrum.

Service

Serviceutbudet i området är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.


Karta


Bilder på lokalen