Kontor, August Barks gata 6A, Högsbo - Sisjön, Göteborg

  • 540 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 58 500 - 103 500 kr/mån

I det expansiva området Högsbo erbjuds nu en ljus kontorslokal som är i renoveringsbehov vilket bjuder in till möjligheter för planlösningsanpassning för er verksamhet! Lokalen är placerad på markplanmed ett härligt ljusinsläpp och har idag en öppen planlösning med stor potential för utveckling. Lokalen har närhet till kollektivtrafik och all tänkbar service som ligger runt knuten samt ett cykelavstånd in till stan för den aktiva! Kontakta Colliers för visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 540 m²
Adress August Barks gata 6A
Område Högsbo - Sisjön
Byggår 1968
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41848182
Områdeshyra 58 500 - 103 500 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

I det expansiva området Högsbo erbjuds nu en ljus kontorslokal som är i renoveringsbehov vilket bjuder in till möjligheter för planlösningsanpassning för er verksamhet! Lokalen är placerad på markplan med ett härligt ljusinsläpp och har idag en öppen planlösning med stor potential för utveckling.

Lokalen har närhet till kollektivtrafik och all tänkbar service som ligger runt knuten samt ett cykelavstånd in till stan för den aktiva!

Kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Högsbo/Sisjön industriområde är ett av Sveriges största och mest expansiva områden som till en början framförallt präglades av kontor och industriverksamhet men som med tiden har utvecklats till en mycket välbesökt handelsplats. De närmaste åren förväntas området genomgå en storslagen utveckling med många nya bostäder, butiker, hotell och kontor. Därtill kommer vägar att breddas, ny infrastruktur etableras och flödet effektiviseras. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull och med cykelavstånd till centrum.

Kommunikationer

Området är strategiskt placerat i direkt anslutning till Söderleden, väg 158 samt knutpunkten i Järnbrott. Området är väl trafikerat av kommunala förbindelser, buss 83, 84 och 751 stannar precis utanför fastigheten.

Planlösning

Öppen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen