Kontor, Atlasgatan, Vasastan, Stockholm

  • 130 m²

Lokal med egen entré. Stor potential att tillskapa er unika lokal. Låg hyresnivå!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 130 m²
Adress Atlasgatan
Område Vasastan
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41976700

Beskrivning

Lokalen har tidigare nyttjas som butik och har egen entré från Atlasgatan 4 (intill S:t Eriksplan). Öppen lokal med generös takhöjd och fönster åt flera håll. Lokalen hyrs ut till en låg hyra så hyresgästen själv kan anpassa lokalen.
Passande lokal till kontor, showroom, butik eller annan verksamhet som vill ha en centralt belägen lokal i Vasastan.

Övrigt

Lokalen har egen entré ½ trappa ner från Atlasgatan. Innanför entrén möts man av ett stort rum om ca 90 kvm och till höger är ytterligare ett rum om ca 30 kvm. Takhöjd om ca 2,8 m. Utöver det finns ett förråd med lägre takhöjd samt en WC.

Fastigheten är belägen i lugnt läge i direkt anslutning till Sankt Eriksplan. Centralt område som präglas av både stadspuls och fina grönområden. Här finns många härliga kvarter med restauranger och butiker. Med Vasaparken och Klara Sjö ett stenkast från fastigheten är här en känsla av lugn samtidigt som närheten till stadens puls finns runt hörnet. 

All tänkbar service finns i direkt närhet. Restaurangutbudet är ett av de bättre i Stockholm, runt hörnet ligger bla populära restaurangen Portal och nyöppnade caféet Sweets by Camilla. På sommarhalvåret omvandlas intilliggande Rörstrandsgatan till en gågata med uteserveringar, perfekta för luncher och AW. 

Tunnelbanans gröna linje stannar vid Sankt Eriksplan och tar dig vidare till T-centralen på ca 5 min. Station Sankt Eriksplan finns runt hörnet från fastigheten.
Pendeltågsstationen Odenplan ligger endast ca 8 minuters promenad bort. Här ansluter tunnelbanans gröna linje, pendeltåg samt ett flertal bussar. Även närområdet trafikeras av flera busslinjer.


Karta

Bilder på lokalen