Butikslokal, Askims Torg 5, Askim

  • 553 m²

Nu finns en utmärkt lokal om ca 433 kvm + 120 kvm biarea på undervåning att hyra mitt på Askims Torg. Lokalen passar bra som både butiks- och lagerlokal eller showroom. Lokalen är fördelad på tre våningar. Entréplan består av en öppen planlösning och källarvåningen består av flera rum. Lokalen är även försedd med en lastkaj på översta våningen. Lasthiss finns som tar 1600 kg. Hissen är 2,4 ggr 1,6 meter....


Lokaltyper Butikslokal / Utställning / mässa / Kontor / Lagerlokal
Total yta 553 m²
Adress Askims Torg 5
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41916734

Beskrivning

Nu finns en utmärkt lokal om ca 433 kvm + 120 kvm biarea på undervåning att hyra mitt på Askims Torg. Lokalen passar bra som både butiks- och lagerlokal eller showroom. Lokalen är fördelad på tre våningar. Entréplan består av en öppen planlösning och källarvåningen består av flera rum. Lokalen är även försedd med en lastkaj på översta våningen. Lasthiss finns som tar 1600 kg. Hissen är 2,4 ggr 1,6 meter.

Omgivning

Fastigheten ligger på Askims Torg, Söder om Göteborg. Närområdet består till största delen av bostadsområden.

Kommunikationer

Med busslinje Rosa Express och 751 tar man sig vidare in mot Göteborg, närmaste hållplats är Askims Stationsväg. Betalparkering finns invid fastigheten.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen