Kontor, Arvid Tydéns allé, Solna

  • 900 - 15 000 m²
  • Ca 36 månader från kontraktstecknande

Kompositören - Med takterrass i en grön oas Kompositören är en toppmodern kontorsfastighet med adress i Ingenting, området som nu växer fram i Solna strax norr om Karlbergs slottspark. Intill Kompositören bygger Skanska även bostäder – som hyresgäst blir du del av områdets liv och brus. Den 15 000 kvm stora fastigheten har balkonger, takterrass och en grön uteplats – anslutning till uteplatsen finns en restaurang och i entréplan hittar du även ett café....


Lokaltyp Kontor
Total yta 900 - 15 000 m²
Adress Arvid Tydéns allé
Kommun Solna kommun
Hiss Ja
Tillträde Ca 36 månader från kontraktstecknande
Objektsnummer 41801406

Beskrivning

Kompositören - Med takterrass i en grön oas

Kompositören är en toppmodern kontorsfastighet med adress i Ingenting, området som nu växer fram i Solna strax norr om Karlbergs slottspark. Intill Kompositören bygger Skanska även bostäder – som hyresgäst blir du del av områdets liv och brus.

Den 15 000 kvm stora fastigheten har balkonger, takterrass och en grön uteplats – anslutning till uteplatsen finns en restaurang och i entréplan hittar du även ett café.

Omgivning

Grön oas strax ovanför stan
Kompositören ligger i området Ingenting. Här bygger Skanska ytterligare ett kontorshus (Illustratören) och bostadshus. Området är en grön oas strax norr om Stockholms innerstad – närmaste tunnelbana är Västra skogen. Du sitter lite för dig själv, och har samtidigt nära till pärlor som Pampas Marina och Karlbergs slottspark.

Plats med anrik historia
Platsen är sedan lång tid tillbaka känd som Ingentingskogen, en gång en populär tillflyktsort för bland andra Bellman och Tobias Sergel. Precis norr om Kompositören finns kvarteret Laboratoriet med park och byggnader av arkitekt Gunnar Asplund, känd för Stockholms stadsbibliotek och Skogskyrkogården.

Kommunikationer

Tunnelbana, buss och E4:an

Ingenting har bra kommunikationer. Närmaste tunnelbana är Västra skogen och flera busslinjer passerar området. Precis intill finns E4:an och nybyggda Bolstomtavägen som ger smidig tillfart österifrån.

Planlösning

Flexibla lokaler
Lokalerna är både effektiva och flexibla, som hyresgäst väljer ni själva om ni ska ha öppet landskap eller enskilda rum. De är också utformade så att företaget kan växa eller krympa.

Parkering

Ja

Service

I området byggs bostäder med butikslokaler – service finns tvärs över gatan. Intill finns även Huvudsta med butiker och du tar dig snabbt till Solna Centrum

Närliggande företag

Roche, Valneva, Asplund Hotel Apartments, PostNord och Säkerhetspolisen.

Övrigt

I några av de fina gamla husen, ritade av Gunnar Asplund, finns nu Meckbach Träning, Asplund Hotel Apartments och prisbelönta kocken Fredrik Erikssons Restaurang Asplund.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen