Butikslokal, Artillerigatan 26, Östermalm, Stockholm

  • 318 m²
  • 50 350 - 222 600 kr/mån

Belägen mitt på attraktiva Östermalm finns nu en lokal med stor potential till uthyrning. Lokalen ligger i bottenplan med entré från gatan och passar utmärkt för det företag som söker en lokal med kar ...


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Övrig lokal
Total yta 318 m²
Adress Artillerigatan 26
Område Östermalm
Objektsnummer 41919470
Områdeshyra 50 350 - 222 600 kr/mån
1 900 - 8 400 kr/m²/år

Beskrivning

Belägen mitt på attraktiva Östermalm finns nu en lokal med stor potential till uthyrning. Lokalen ligger i bottenplan med entré från gatan och passar utmärkt för det företag som söker en lokal med karaktär.

Bashyra: Ca 2500 kr/kvm/år exkl. hyrestillägg och moms.

Omgivning

Lokalens tilltalande adress ligger på en lugn gata men samtidigt mycket centralt på Östermalm intill Armémuseum och Hedvig Eleonora kyrka. Vackra grönområden såsom Humlegården och Kungsträdgården ligger inom ett promenadavstånd på drygt 10 minuter.

Kommunikationer

Det finns mycket bra kommunikationer intill fastigheten. Närmaste nedgång till T-bana Östermalmstorg, som trafikeras av röda linjen, ligger endast några få minuter bort. Från Nybroplan går spårvagn 7 mot Djurgården Waldemarsudde samt mot T-centralen. Ett flertal bussar går i området och från Nybroplan går även båttrafik.

Planlösning

Dagens planlösning är blandad med flertalet rum i olika storlekar. Lokalen har en egen entré från gatan och ett fristående rum med fönster ut mot Artillerigatan. Taklanterniner ger ett fint ljusinsläpp i mitten av resterande del av lokalen, flera rum saknar dock dagsljus.

Service

I området finns bästa tänkbara service med ett stort utbud av trevliga restauranger och butiker. Sturegallerian med flertalet butiker nås genom en promenad på mindre än 10 minuter. Östermalmstorg med den anrika Östermalms Saluhall erbjuder allt inom gastronomi.


Bilder på lokalen