Kontor, Artemisgatan 49C, Hjorthagen, Stockholm

  • 123 m²
  • 4 rum
  • 23 575 - 38 438 kr/mån

Ljus och mysig lokal med en häftig industrilook, lokalen har en total yta på ca 123 kvm i trevliga Hjorthagen/Ropsten. Endast 5 minuter med tunnelbana från Östermalmstorg och lokalen är belägen bara 50 meter från en tunnelbaneutgång och har även ett busstopp utanför. Det är en lugn gata med lite trafik och det är lätt att parkera precis utanför. YTBESKRIVNING Rum 1: Entré direkt från gatan har två fönster, med riktigt bra ljusinsläpp. Rummet är perfekt som showroom. Rum 2: Mindre rum med ett...


Lokaltyp Kontor
Total yta 123 m²
Adress Artemisgatan 49C
Område Hjorthagen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1921
Renoveringsår 2000
Tillgänglighet Omgående
Antal rum 4
Objektsnummer 41941730
Områdeshyra 23 575 - 38 438 kr/mån
2 300 - 3 750 kr/m²/år

Beskrivning

Ljus och mysig lokal med en häftig industrilook, lokalen har en total yta på ca 123 kvm i trevliga Hjorthagen/Ropsten. Endast 5 minuter med tunnelbana från Östermalmstorg och lokalen är belägen bara 50 meter från en tunnelbaneutgång och har även ett busstopp utanför. Det är en lugn gata med lite trafik och det är lätt att parkera precis utanför.

YTBESKRIVNING Rum 1: Entré direkt från gatan har två fönster, med riktigt bra ljusinsläpp. Rummet är perfekt som showroom. Rum 2: Mindre rum med ett fönster mot gatan, passar bra som mötesrum/konferensrum. Rum 3: Stort utrymme med pentry vid ena väggen och åtkomst till WC. Rum 4: Mindre utrymme med förvaringsmöjligheter. Övrigt: Fräsch toalett med handfat.

Omgivning

Hjorthagen är ett lugnt och fint område precis ovanför Ropsten med angränsande vackra Norra Djurgården och utsikt över Värtahamnen. Det är nära till både mataffärer och lokala restauranger.

Kommunikationer

Lokalen är belägen bara 50 meter från en tunnelbaneutgång med röda linjen och har även ett stopp för buss 55 precis utanför. Lugn gata utanför som är enkel att ta sig till med bil.

Planlösning

Ljus och trevlig lokal med en total yta på ca 123 kvm i mysiga Hjorthagen/Ropsten.
Lokalen har 2 rejäla rum i gatuplan, ett mindre och ett för lager, pentry/kök, WC.

Service

Mataffär, restauranger, tobaksaffär och frisörsalong finns ett par 100 meter ned på samma gata.

Övrigt

KONTRAKT: 3 års avtal med 9 månaders uppsägningstid.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen