Kontor, Arsenalsgatan 6, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 48 m²
  • 4 000 - 16 000 kr/mån

Butiks- eller kontorslokal med Göteborg som utsikt!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 48 m²
Adress Arsenalsgatan 6
Område Inom Vallgraven
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41968981
Områdeshyra 4 000 - 16 000 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Arsenalsgatan 6, en fastighet med anrik arkitektur från 1910. Här erbjuds en unik lokal på toppen av Kungshöjd med gångavstånd till innerstadens bästa caféer och restauranger. Med entré i söderläge skapas ett otroligt ljusinsläpp som bjuder in till en välkomnande entré. Lokalen består av två större rum, ett WC samt enklare pentry. Förutom kontor- och butiksverksamheter lämpar sig lokalen även ypperligt för exempelvis företag nischade inom hälsa. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Övrigt

Förutom en fantastisk utsikt som sträcker sig från centrum i öst till Järntorget är området också lugnt och stillsamt. Bebyggelsen av Kungshöjd består mestadels av bostadskvarter med några butikslokaler i bottenplan. 

På Arsenalsgatan har du närhet till service-utbud i alla riktningar. Ett stenkast från Arsenalsgatan ned mot Rosenlund finns ett stort utbud av aktiviteter och upplevelser, allt från restauranger och caféer till biljard och boule. Rör du dig istället mot centrum och Domkyrkan finner du mängder av restauranger och butiker. 

 

På bekvämt gångavstånd har du knutpunkten Stenpiren med goda kommunikationer via båt, buss och spårvagn. En trappa ned tar dig till Grönsakstorget för vidare spårvagnstrafik. Parkeringsmöjlighet finns i området.

Visste du att vid Kungshöjds nordvästra del ligger Göteborgs bäst bevarade del av den förra stadsmuren? Delar av stadsmuren finns fortfarande kvar än idag.


Karta
Visa på kartan: